Ράνια Τζίμα: Στη Σκύρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! Η μαγική φωτό που ανέβασε από τη θάλασσα
Showbiz

Ράνια Τζίμα: Στη Σκύρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! Η μαγική φωτό που ανέβασε από τη θάλασσα

Στη Σκύρο με την οικογένειά της για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρίσκεται η Ράνια Τζίμα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μega σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, ωστόσο αυτή φορά μας έκανε την έκπληξη και είδαμε το υπέροχο στιγμιότυπο που έχει ανεβάσει από τη βόλτα τους στη θάλασσα.

tzima-(6).jpg

«Στον Πεύκο στην Σκύρο …», σημειώνει στη λεζάντα και οι followers της δεν έχουν σταματήσει τα σχόλια κάνοντας της μάλιστα προτάσεις για τα μέρη που πρέπει να επισκεφτεί.

Δες την φωτό της στη gallery

«Δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι δουλειά κάνω η κόρη μου, το παρουσιάζουμε ως μία δουλειά. Λέμε ότι η μαμά, παρουσιάζει τις ειδήσεις στον κόσμο, λέει κάποιες πληροφορίες που χρειάζονται. Στη ζωή τα πράγματα είναι απλά. Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μου, δεν ξέρω εάν θέλει ο σύζυγός μου. Σκέφτομαι τις μεταξύ μας ισορροπίες. Το τι θα χρειαστεί να κάνω με τη δουλειά δεν το σκέφτομαι. Αλλά το παιδί δεν φτιάχνει τις ισορροπίες ενός ζευγαριού, τις κάνει “ρημαδιό”. Το ζευγάρι καταργείται με τον ερχομό ενός παιδιού, το σκέφτομαι αυτό. Με προσπάθεια και υπομονή έχουμε ισορροπία με τον σύζυγό μου. Ο Γαβριήλ δεν θα σου πει ποτέ «δεν θέλω», είναι πιο διπλωματικός, δεν ξέρω, θα δούμε. Το θέλω το παιδί και για μένα και για την κόρη μου. Έχει αξία σε βάθος χρόνου. Ενδεχομένως να με επηρεάζει ότι δεν έχω αδέλφια», έχει πει σε συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved