«Μαγεύει» το Τανιμανιδοζεύγαρο στην Αντίπαρο! Ο Σάκης κάνει SUP & η Μπόμπα ποζάρει με crochet bikini
Showbiz

«Μαγεύει» το Τανιμανιδοζεύγαρο στην Αντίπαρο! Ο Σάκης κάνει SUP & η Μπόμπα ποζάρει με crochet bikini

Στην Αντίπαρο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της.

Ο λόγος που ξεκίνησαν νωρίτερα τις καλοκαιρινές τους διακοπές δεν είναι άλλος από την ολοκληρωτική ανακαίνιση που κάνουν στο σπίτι τους στην Αθήνα.

d322fd62-xristina-mpompa-kores-6.jpg

Η Χριστίνα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις από το νησί ενώ ο Σάκης φέρει το μεγαλύτερο βάρος καθώς πηγαινοέρχεται μιας που πρέπει να επιβλέπει και τις εργασίες αλλά να περνά και χρόνο με την οικογένειά του. Αυτό έκανε και το πρώτο ελαφρώς καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο του Ιούνη!

Και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες περνούν απολαυστικά!

sakis-mpompa-(5).jpg

O Σάκης επιδόθηκε στο αγαπημένο του water sport που δεν είναι άλλο από το SUP ενώ η Χριστίνα Μπόμπα μας αρκέστηκε στην ηλιοθεραπεία της φορώντας ένα απίθανο crochet μπικίνι σε baby pink απόχρωση.

«The ☀️ is back !», έγραψε η Χριστίνα στη λεζάντα της φωτογραφίας της ενώ ο Σάκης δεν παρέλειψε να δώσει και τις συμβουλές του. «Το καλοκαίρι προσπαθώ να μπαίνω λιγότερο στο γυμναστήριο και να βγαίνω περισσότερο έξω για fun+exercise! 🏄🏊♂️ Το SUP γυμνάζει όλο τον κορμό, χέρια, πλάτη, ώμους, σου κάνει «ατσάλινους» κοιλιακούς και βελτιώνει την ισορροπία σου! Και το σημαντικότερο… είναι τέρμα fun!! 😃»

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Όσο για την καθημερινότητά τους στο νησί, Αριάνα και Φίλιππα απολαμβάνουν όσο τίποτα το παιχνίδι εκτός και εκτός σπιτιού, τη ζωγραφική, τις βόλτες στη θάλασσα αλλά και στα σοκάκια του νησιού, όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που σχεδόν καθημερινά μοιράζεται η Χριστίνα μέσω Instagram με τους followers της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved