Λούκας Γιώρκας - Βασιλική Σαλαμπάση: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους που θα γίνει σήμερα
Showbiz

Λούκας Γιώρκας - Βασιλική Σαλαμπάση: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους που θα γίνει σήμερα

Σήμερα Κυριακή 4/6 αναμένεται ο γάμος του Λούκα Γιώρκα στην Κύπρο με την αγαπημένη του Βασιλική Σαλαμπάση.

Την είδηση για τον γάμο είχε κάνει γνωστή ο ίδιος σε συνέντευξή του. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, αποφάσισε να παντρευτεί μία ημέρα νωρίτερα και όχι στις 5 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό.

Η ιστοσελίδα «Like.com.cy» έκανε γνωστή την ημερομηνία δημοσιεύοντας το προσκλητήριο του γάμου τους που θα τελεστεί στο χωριό Αραδίππου και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά.

lukas_giorkas

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Αντρέας Γιώρκας και η Μαρίνα Φαίδρα Τσουτσάνη ενώ μετά τον γάμο «θα ακολουθήσει χαιρέτιση στην πλατεία Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου».

«Και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν» γράφει πάνω το προσκλητήριο του Λούκα Γιώρκα και της Βασιλικής Σαλαμπάση!

prosklitirio_giwrka.jpg

Η 27χρονη σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και ο Λούκας Γιώρκας φρόντιζε ώστε να βρίσκεται συνέχεια εκεί. Η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που καλύπτει κάθε χιλιομετρική απόσταση.

Το περασμένο Πάσχα ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και σχεδόν αμέσως οι δυο τους έβαλαν μπροστά τις προετοιμασίες για την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής.

«Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό» δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

«Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται» δήλωσε ο τραγουδιστής.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved