«Πάγωσε» η Χρηστίδου με την ατάκα του Τσαρούχα on air! Η έκπληξη για τα γενέθλια και το spoiler
Showbiz

«Πάγωσε» η Χρηστίδου με την ατάκα του Τσαρούχα on air! Η έκπληξη για τα γενέθλια και το spoiler

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε ο Πασχάλης Τσαρούχας και μίλησε για τη ζωή του, για τα επαγγελματικά του, αλλά και για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα για λίγες μέρες, καθώς μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του το περνάει στην Κύπρο για τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς όπου ενσαρκώνει τον ρόλο του Στάθη Καπερνάρου.

tsarouxas-(4).jpg

«Έχω έρθει για δύο μέρες στην Αθήνα, εμείς συνεχίζουμε στην Κύπρο. Μπαίνουμε στον 3ο κύκλο σιγά σιγά, από την Τετάρτη. Είμαι 5 μέρες την βδομάδα στην Κύπρο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια και λόγω των γενεθλίων του ηθοποιού σε δύο μέρες, η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του έκανε έκπληξη και του ευχήθηκαν οι συντελεστές χρόνια πολλά!

«Ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη. Εύχομαι να είμαστε όλοι ήσυχοι, να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι, το μυαλό και η ψυχή τους. Τελευταία φορά που έκανα «απολογισμό» ήταν στα 50 μου. Μου αρέσει που μεγαλώνω, μεγαλώνω καλά. Δεν με φοβίζει κάτι, ότι ήθελα να ζήσω το έχω ζήσει, ό,τι μπόρεσα να αποφύγω το απέφυγα και ό,τι μπόρεσα έμαθα», πρόσθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Αν είμαστε εδώ σε δέκα χρόνια κι έρθεις στην παρέα μας, τι θέλεις να θυμάσαι παραπάνω σε δέκα χρόνια από τώρα;» ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον ηθοποιό να απαντά: «Είχε πει ο Κοροβέσης ένα πάρα πολύ σημαντικό, να μην έχω γίνει μαλ…ας» σχολίασε ο Πασχάλης Τσαρούχας. «Ας μην λέμε τέτοιες λέξεις. Το καταλαβαίνω πως το λες» απάντησε η παρουσιάστρια.

«Η αναγνωρισιμότητα του καλλιτέχνη θα πρέπει να έρχεται από το κατά πόσο κάνει καλά τη δουλειά του»

1685876478752-495761246-tsarouxas-(4).jpg

Για την ανακοίνωση του ΣΕΗ και το κριτήριο επιλογής βάσει των followers, ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε:

«εμένα με καλύπτει η ανακοίνωση ου σωματίου. Σε μένα δεν έχει συμβεί και είναι λογικό. Αν κανείς θελήσει να το χρησιμοποιήσει ως κριτήριο, μπορεί να ψάξει και να βρει τους followers του καθενός. Πολλά από αυτά που υπερασπίζεται το ΣΕΗ δεν αφορούν εμάς. Εμείς δουλεύουμε για τα νεότερα παιδιά. δεν γνωρίζω περιπτώσεις τέτοιες και αν το σωματείο γνωρίζει περιπτώσεις. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο».

tsarouxas-(2).jpg

«Έναν καλλιτέχνη, τον επιλέγουμε για την αξία του, αυτό πρέπει να συμβαίνει. Η αναγνωρισιμότητα του καλλιτέχνη θα πρέπει να έρχεται από το κατά πόσο κάνει καλά τη δουλειά του. Η αξία του καλλιτέχνη πρέπει να μετριέται από το κατά πόσο ανταποκρίνεται στο καλλιτεχνικό έργο το οποίο του ανατίθεται. Όλοι ξέρουμε τι ισχύει, εγώ λέω τι πρέπει να ισχύει. Κάποιος δεν πρέπει να επιλέγεται για άλλα πράγματα πέραν της καλλιτεχνικής του αξίας. Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε εμένα, αν με έχουν επιλέξει για άλλους λόγους. Ένας καλλιτέχνης οφείλει να κρίνεται και να επιλέγεται μόνο για τον τρόπο που φέρνει εις πέρας το καλλιτεχνικό του έργο. Όλο το άλλο είναι εκτός κανονικότητας, αυτή είναι η γνώμη μου», πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Για τις εκλογές ο Πασχάλης Τσαρούχας σχολίασε πως, «οι εκλογές ήταν κάτι πολύ ήσυχο σε σχέση με άλλες εκλογές. Ψήφισα, αλλά δεν περίμενα κάτι. Πάντα το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την κοινωνία. Αν αρέσει ή δεν αρέσει στην κοινωνία, η δια θα πρέπει να ψάξει να βρει τους λόγους. Κανείς δεν πήγε με το ζόρι, σε κανέναν δεν απαγορεύτηκε να πάει να ψηφίσει. Είναι ένα σοβαρό αποτύπωμα. Σε μία άλλη συνθήκη ίσως να με ενδιέφερε να κατέβω στην πολιτική, στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει. Πιστεύω μπορώ να λέω περισσότερα πράγματα μέσα από τη δουλειά μου».

1685876497082-598352756-tsarouxas-(4).jpg

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς».

«Δεν παίζεται κάτι ερωτικό με τη Δήμητρα, απλά η Ιουλία ζήλεψε. Με τον ρόλο του Στάθη μοιάζουμε κάποιες φορές. Είναι φιλότιμος, βοηθάει πάντα, εγώ όμως δεν είμαι έτσι, κάποια πράγματα τα κρατάω. Το Στάθης – Ιουλία είναι από αρχή είναι ένα καυτό ζευγάρι δεν μπορεί να πάει «χαμένο» στον 3ο κύκλο. Είναι σχέση βασανιστήριο», επεσήμανε κλείνοντας ο Πασχάλης Τσαρούχας.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved