Σχίζας: Η πρώτη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τη νέα φημολογούμενη σχέση της Παναγιώταρου
Showbiz

Σχίζας: Η πρώτη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τη νέα φημολογούμενη σχέση της Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να έχει μπει σε μια νέα σχέση και αντέδρασε στις κάμερες.

«Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας που χωρίσαμε με την Αλεξάνδρα αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, προχωράνε και οι δύο. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων», είπε ενώ δε δίστασε να αναφέρει πως ιδανικά θα ήθελε η επόμενη σχέση στη ζωή του να μην είναι στα φώτα της δημοσιότητας.

sxizas-(1).jpg

«Ιδανικά θα ήθελα η επόμενή μου σχέση να μην είναι από τα φώτα της δημοσιότητας».
Υπενθυμίζεται πως η Αλεξάνδρα σε πρόσφατες δηλώσεις της θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις φήμες που την θέλουν να έχει έρθει κοντά με τον Mente Fuerte.

panagiotarou

«Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Κρατάω μια απόσταση. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte, ήμασταν σε κοινή παρέα και ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές. Μάλλον για αυτό. Μπορεί και να τριτώσει. Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο άντρα, είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος» ξεκαθάρισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

panagiotarou-(2).jpg

Ακόμη μίλησε και για τον Στάθη Σχίζα: «Θα κουραστεί ο κόσμος σε λίγο να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σημείο στον χωρισμό μας. Μιλάμε πού και πού για πρακτικά ζητήματα. Έχουμε καλές σχέσεις, δεν είμαστε τσακωμένοι. Το μπλοκ ήταν κάτι παρορμητικό από την μεριά του».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved