Ξέσπασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Η οργισμένη απάντησή της: «Κουράσατε…»
Showbiz

Ξέσπασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Η οργισμένη απάντησή της: «Κουράσατε…»

Ξέσπασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Αφορμή στάθηκαν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει έρθει κοντά με τον Mente Fuerte μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Η influencer αξίζει να σημειωθεί πως το διέψευδε μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της παρόλα αυτά η ίδια έδωσε την απάντησή της, η οποία ήταν γεμάτη οργή.

alexandra__panagiotarou_339689753_3519662678361383_6017535250210723211_n.jpg

«Έλα τώρα!!! Να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων μόνο αν έχετε σκοπό να τις κάνετε καλύτερες. Κάπου κουράσατε με τις συκοφαντίες σας. Αφήστε την Αλεξανδρούλα να κάνει λίγο διακοπές», έγραψε μιας που αυτό το τριήμερο βρίσκεται στη Μύκονο.

«Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας που χωρίσαμε με την Αλεξάνδρα αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, προχωράνε και οι δύο. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων», είπε ο Στάθης Σχίζας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις φήμες ενώ δε δίστασε να αναφέρει πως ιδανικά θα ήθελε η επόμενη σχέση στη ζωή του να μην είναι στα φώτα της δημοσιότητας. «Ιδανικά θα ήθελα η επόμενή μου σχέση να μην είναι από τα φώτα της δημοσιότητας».

sxizas-(6).jpg

O Mente Fuerte από την πλευρά του αντέδρασε σε όλο ατό με ένα story, γράφοντας: «Εύχομαι να πάω κι εγώ στη Μύκονο φέτος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved