Λούκας Γιώρκας: Εκθαμβωτική νύφη η Βασιλική Σαλαμπάση - Το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από τον γάμο
Showbiz

Λούκας Γιώρκας: Εκθαμβωτική νύφη η Βασιλική Σαλαμπάση - Το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από τον γάμο

Στην Κύπρο αποφάσισαν να παντρευτούν σήμερα 4 Ιουνίου 2023, ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η 28χρονη δικηγόρος θέλησαν να κρατήσουν την ευτυχισμένη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την είδηση για τον γάμο είχε κάνει γνωστή ο ίδιος σε συνέντευξή του. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση του μία ημέρα νωρίτερα και όχι στις 5 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό.

1685898862508-967580798-lukas_giorkas_copy_1_copy_1.jpg

Τα πρώτα βίντεο έκαναν την εμφάνισή τους στα social media. Ο Λούκας Γιώρκας ντύθηκε γαμπρός δίπλα στην οικογένειά του, σε ένα μεγάλο γλέντι στο σπίτι του.

Εικόνες από την προετοιμασία του ζευγαριού:

Η εκθαμβωτική Βασιλική Σαλαμπάση ετοιμάστηκε και το πρώτο βίντεο είναι παρακάτω:

«Αδερφούλα μου, σ’ αγαπώ μέχρι τον ουρανό», έγραψε η αδερφή της νύφης δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο.

Η 27χρονη σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και ο Λούκας Γιώρκας φρόντιζε ώστε να βρίσκεται συνέχεια εκεί. Η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που καλύπτει κάθε χιλιομετρική απόσταση.

Το περασμένο Πάσχα ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και σχεδόν αμέσως οι δυο τους έβαλαν μπροστά τις προετοιμασίες για την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής.

«Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό» δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved