Γενέθλια για την Υβόννη Μπόσνιακ! To πάρτι έκπληξη και το φιλί του Ρέμου
Showbiz

Γενέθλια για την Υβόννη Μπόσνιακ! To πάρτι έκπληξη και το φιλί του Ρέμου

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει σήμερα, 5 Ιουνίου τα γενέθλιά της και ήδη οι φίλοι της της έκαναν μία υπέροχη έκπληξη.


Η Υβόννη και ο Αντώνης Ρέμος βρίσκονται για τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Νησί των Ανέμων και τα αγαπημένα της πρόσωπα της ετοίμασαν μία υπέροχη έκπληξη χθες αργά το βράδυ με την αλλαγή της ημέρας, κι ενώ βρίσκονταν σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου.
Η Μαρία Μπεκατώρου έφερε μία τούρτα και οι φίλοι της τής τραγούδησαν το Happy Birthday, ενώ ο Αντώνης Ρέμος της δίνει ένα τρυφερό φιλί και βίντεο από την υπέροχη βραδιά δημοσίευσε ο Χάρης Σιανίδης.

«Happy Birthday Διδυμίνα μου. Συνέχισε να ομορφαίνεις το σύμπαν! Να την χαίρεσαι Αντώνη Ρέμο. Σας αγαπώ πολύ και τους 2», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο

Πάντως η Υβόννη μπορεί να μεγαλώνει, όμως έχει απίστευτη σιλουέτα και ένα λαμπερό πρόσωπο.

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να στερούμαστε γεύσεις, γιατί τότε ίσως γυρίσει μπούμερανγκ», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της είναι πως μέσα στην ημέρα τρώει μικρά γεύματα όσες φορές θέλει, έτσι ώστε να έχει την αίσθηση κορεσμού, αποφεύγονται τις αδικαιολόγητες λιγούρες.

«Το μεσημεριανό είναι το πιο πλούσιο γεύμα της ημέρας και με έχει σώσει το γεγονός ότι αποφεύγω τα γλυκά. Όταν κάνω αποτοξίνωση, τρώω κυρίως πράσινες σαλάτες, χυμούς και θα πίνω πολύ νερό», έχει πει.

«Δεν μπορώ να πω όχι στην πραλίνα φουντουκιού, όσο και σε ένα λαχταριστό μπέργκερ, αν και ξέρω ότι δεν είναι και πολύ υγιεινό μου αρέσει πολύ», εξηγεί.

Όσο για τη γυμναστική της;

Γυμνάζεται από πολύ μικρή ηλικία, ξεκινώντας μάλιστα με ιππασία. «Οι προπονήσεις ήταν πολύ απαιτητικές και πολύωρες. Απέκτησα εξαιρετική στάση σώματος η οποία διατηρείται μέχρι σήμερα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved