Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο λόγος που «έκρυβε» τον γάμο της από τα Μέσα – «Ρώτησα τον Γιάννη…»
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο λόγος που «έκρυβε» τον γάμο της από τα Μέσα – «Ρώτησα τον Γιάννη…»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το μεσημέρι της Δευτέρας (5-06) με την ίδια να αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μιλούσε για τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη στα Μέσα και πώς αντέδρασε όταν έγινε γνωστό αφού οι δυο τους είχαν επανασυνδεθεί.

«Η σχέση που έχω τώρα με επανάφερε στο κέντρο μου, είχε ξεχάσει πως ήμουν πριν από μερικά χρόνια. Στο κομμάτι της καθημερινότητας ήμουν πολύ στρατιωτάκι, τώρα καταλαβαίνω όμως ότι δεν χρειάζεται και είμαι πιο χαλαρή».

papageorgiou-(3).jpg

«Με σοκάρει πως ανακαλύπτουν τα πράγματα. Δεν με είχε ενοχλήσει. Με στεναχώρησε λίγο γιατί ειδικά αυτή η περίπτωση είχε να κάνει με έναν άνθρωπο που δεν είναι του χώρου. Οπότε εμένα μου δημιούργησε πρόβλημα, γιατί εγώ και δεν έδωσα αυτή την πληροφορία πουθενά πρώτον και βγήκε δημόσια και δεν μπορούσα και να την μαζέψω. Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα. Οπότε σου λέγανε, δεν το παραδέχεται και το κρύβει. Μα δεν μπορώ να το πω τι να κάνω;

papageorgiou-syntrofos.webp

Τώρα που το είπα στην Φαίη που πήγα είναι γιατί ρώτησα τον Γιάννη. Του λέω: Γιάννη να σου πω κάτι πρέπει εγώ κάποια στιγμή αυτό να το πω, δεν είναι να κρύβομαι. Δεν το κρύβω, ούτε λέω ψέματα, τι να κάνω. Δεν με βάρυνε απλά δεν ήθελα να λέω ψέματα και να μην απαντάω. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved