Σπυροπούλου:Την είδαμε με το φούξια φόρεμα αλλά την λεπτομέρεια την έδειξε η ίδια όταν γύρισε πλάτη!
Showbiz

Σπυροπούλου:Την είδαμε με το φούξια φόρεμα αλλά την λεπτομέρεια την έδειξε η ίδια όταν γύρισε πλάτη!

Ένα υπέροχο σατέν φόρεμα σε φούξια απόχρωση επέλεξε για τη βραδιά της βάφτισης του μικρού Φώτη, γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωτόπουλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα όπως σε κάθε της εμφάνιση έτσι και το βράδυ της Κυριακής μαγνήτισε τα βλέμματα με το σύνολό της.

Για το φόρεμα της επέλεξε ένα ζευγάρι mules στην ίδια απόχρωση, κοσμήματα σε λευκό χρυσό κι ένα τσαντάκι στο ίδιο στιλ.

spyropoulou-(1).jpg
7475898

Και μπορεί ο φωτογραφικός φακός να την απαθανάτισε πολλές φορές, την λεπτομέρεια του φορέματος όμως είδαμε όταν η ίδια πόσταρε φωτογραφίες με την πλάτη γυρισμένη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είναι το κάτι άλλο.

Δες την στη gallery

Mιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Μας αναφέρθηκε στον γιο της, την ονοματοδοσία, τη βάφτισή του, τον θρησκευτικό γάμο της, αλλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

spyropoulou-(5).jpg

«Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του παιδιού και μετά τον γάμο. Όλα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία στο παιδί. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Και συνέχισε λέγοντας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω, αλλά δεν θέλω κιόλας γιατί δεν μπορώ να λείπω πολλές ώρες από το σπίτι.
Έχω βοήθεια από τη μητέρα μου τώρα που είναι εδώ. Θα επέστρεφα με ένα live πρόγραμμα, γιατί στα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Μου έχουν γίνει προτάσεις, αλλά άμα εγώ δεν θέλω να βγω από το σπίτι…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved