Δεληβοριάς: Έδειξε για πρώτη φορά την κόρη του στο Instagram & έγινε χαμός - Τα σχόλια των φίλων του
7553817
Showbiz

Δεληβοριάς: Έδειξε για πρώτη φορά την κόρη του στο Instagram & έγινε χαμός - Τα σχόλια των φίλων του

Για πρώτη φορά ο Φοίβος Δεληβοριάς μας χάρισε ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο Instagram με την κόρη του.

Ο τραγουδοποιός, τον οποίο φέτος απολαύσαμε στα Νούμερα της ΕΡΤ, με τον ίδιο και την παρέα του να σημειώνουν υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης είναι και τρυφερός μπαμπάς.

delivorias-(4).JPG

Η κόρη του Ιόλη, αποτελεί για εκείνον και την σύζυγό του, Βάσω Καβαλιεράτου, την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Μπορεί συχνά να μιλά για εκείνη με καμάρι, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει το πρόσωπό της και το ποστ ξετρέλανε τους επώνυμους φίλους του με τη Βάσω να αφήνει το πιο γλυκό σχόλιο!

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία η Ιόλη έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο γλυκύτατους γονείς της.

Δες τη φωτό στη gallery

«Περιέργως μετά τη γέννηση της κόρης μου, ενώ πριν αισθανόμουν ότι οτιδήποτε θέλω να κάνω θέλει χρόνο που εγώ δεν τον είχα, ο χρόνος είναι ατέλειωτος και δεν μπορώ να το εξηγήσω ενώ οι υποχρεώσεις μου είναι πολύ περισσότερες και η βιοποριστική αγωνία πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Πότε έγιναν όλα αυτά; Τα περισσότερα έγιναν την τελευταία δεκαετία που γεννήθηκε η μικρή.

delivorias-(5).jpg

Μπορεί μεγαλώνοντας να αισθάνεσαι ότι πρέπει οτιδήποτε έμενε στη σκιά των φόβων ή απωθημένων, πρέπει να το κάνεις. Μου άλλαξε τη ζωή. Είναι μια τεράστια αλλαγή. Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι όλο και περισσότερο ανικανοποίητο παιδί… Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4 μιλώντας για την 11χρονη κόρη του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved