Τάμτα: «Έχω κάνει λάθη με την κόρη μου, της έχω ζητήσει συγγνώμη»
Showbiz

Τάμτα: «Έχω κάνει λάθη με την κόρη μου, της έχω ζητήσει συγγνώμη»

Στο πλατό της εκπομπής Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν βρέθηκε σήμερα η Τάμτα. H τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κόρη της, Άννυ, την οποία έφερε στον κόσμο σε ηλικία μόλις 14 ετών και παραδέχτηκε πως έχει κάνει αρκετά λάθη μαζί της για τα οποία όμως της έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Νομίζω ότι η μαμά μου είναι αυτή που παρ’ όλες τις δυσκολίες που είχαμε, με είχε σαν πριγκίπισσα. Αυτό νομίζω ότι με είχε βοηθήσει πάρα πολύ… Αυτή η επιθυμία και η ενέργεια της μαμάς νομίζω με επηρέασε πολύ. Εγώ αυτό άργησα να το κάνω με την κόρη μου. Η μαμά μου ήταν 30 χρονών όταν με έκανε, οπότε ήταν πιο ώριμη. Εγώ ήμουν πιο μικρή όταν έκανα την κόρη μου.

Όλοι οι γονείς κάνουμε λάθη. Εγώ φαντάζομαι ότι έκανα περισσότερα. Σημασία έχει ότι έχω συζητήσει πάρα πολύ με την κόρη μου για όλα αυτά. Της έχω ζητήσει και συγγνώμη. Ήταν κάτι που αισθανόμουν ότι έπρεπε να κάνω και το κάνω και στο τραγούδι που τραγουδώ στα γεωργιανά στο νέο μου άλμπουμ. Το έχω γράψει για την κόρη μου αυτό το τραγούδι.

image.jpeg

Είναι μια αναδρομή στη ζωή μας. Μεγαλώσαμε μαζί με την Άννυ. Οι πρώτοι στίχοι είναι από τη μέρα που γεννήθηκε και έβρεχε… Της ζητάω συγγνώμη για κάποια πράγμα… Μέχρι τα έξι της, η ζωή μας ήταν πολύ δύσκολη… Άθελά μου έχω κάνει κι εγώ λάθη αλλά ευτυχώς είναι πολύ δυνατή…» είπε η Τάμτα.

tamta-(10).JPG

«Φίλες η κόρη μου μπορεί να έχει πολλές, μαμά είναι μια. Έχουμε μια πολύ ανοιχτή σχέση. Είναι ένα παιδί που μου μιλάει για τα πάντα. Εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη να μιλάω τόσο πολύ στη μαμά μου. Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή με την κόρη μου. Τώρα το λέω με παράπονο γιατί θεωρώ ότι το είχα παρακάνει σε στιγμές.

Θεωρώ τους γονείς πολύ τυχερούς που ζουν σε αυτές τις εποχές γιατί υπάρχει τόση πληροφορία, μπορούν να ψάξουν τα πάντα. Εγώ ζούσα σε μια πολύ δύσκολη εποχή της Γεωργίας… Αυτό που έκανα ήταν να αντιγράφω τον τρόπο με τον οποίο η εκεί κοινωνία μεγάλωνε τα παιδιά» τόνισε επίσης η Τάμτα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved