Γιάννης Φλωρινιώτης: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο», έλεγε στη «Super Κατερίνα» πριν από 10 μέρες
Showbiz

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο», έλεγε στη «Super Κατερίνα» πριν από 10 μέρες

Περίπου 10 ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, στις 26 Μαΐου, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία προβλήθηκε σήμερα.

Ο τραγουδιστής στη συγκεκριμένη συνέντευξη είχε αναφερθεί στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, την περιπέτεια που είχε πριν από έναν χρόνο στην Κύπρο, αλλά και τους φίλους και την οικογένειά του.

flo.jpg

«Αυτήν την εποχή έχω μεγάλο πρόβλημα με την υγεία μου. Εκεί που ήμουν μια χαρά και τα έδινα όλα, κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα. Προσπαθώ, αγωνίζομαι, με βότανα, με βιταμίνες, με τέτοια, από μόνος μου, ό,τι μπορώ να κάνω, να μπορώ να είμαι ο Γιάννης που ήμουν παλιά», είχε τονίσει αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

flo.jpg

Αναφερόμενος στην περιπέτεια που είχε περάσει στην Κύπρο, ο τραγουδιστής απάντησε: «Πήγα εκεί, κάναμε 2-3 πρόβες για μια παράσταση, γυρίζω μια μέρα στο ξενοδοχείο, με πιάνει ένας δυνατός πόνος στην πλάτη, λέω ψύξη θα είναι. Πήρα να καλέσουν ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο μου είπαν ότι όλα μου είναι χάλια. Λέω να πηγαίνω και δουλεύω και έρχομαι να κάνω τη θεραπεία εδώ πειράζει; Όχι μου είπαν δεν γίνεται, γιατί λέω “θα πεθάνω; Δεν φοβάμαι τον θάνατο, προτιμώ να πεθάνω πάνω στην πίστα και όχι στο νοσοκομείο”. Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις δύο μέρες που δουλέψαμε έκανα μεν το πρόγραμμά μου, αλλά άρχισα να λαχανιάζω, δεν προλάβαινα να τραγουδήσω σωστά…

floriniotis-1021.jpg

Πήγα στο στούντιο κι εχω πει κι ένα τραγούδι θαρρείς και το ήξερα. “Κατάθεση ψυχής” λέγεται, μπορεί να είναι και το τελευταίο μου».

floriniotis.jpg

«Τραγουδάω 62 χρόνια, έχω συνηθίσει μέσα σε κόσμο και δεν μπορώ μόνος μου. Ένας γιατρός από την Κύπρο είπε στην κόρη μου ότι είμαι πολύ σοβαρά και καλύτερα να με πάρουν σπίτι να πεθάνω. Λέω “μπας και ισχύει αυτό; Ευκαιρία να πάω να δω τους φίλους, να μείνω μαζί τους για τελευταία φορά”», σημείωσε ο εκλιπών.

flori.jpg

«Δεν έχω παράπονο ούτε από την καριέρα μου, ούτε από τη ζωή μου. Μου ήρθαν όλα όπως ήθελα. Το πιο σημαντικό ήταν η αγάπη του κόσμου», είχε πει τέλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved