Ελένη Μενεγάκη: Το πρώτο «επεισοδιακό» μπάνιο για φέτος – «Μπήκα μέσα με... ουρλιαχτά»!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το πρώτο «επεισοδιακό» μπάνιο για φέτος – «Μπήκα μέσα με... ουρλιαχτά»!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της βουτιά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και… δεν ήταν όπως θα ήθελε.

Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε ότι στην Άνδρο το τριήμερο γινόταν χαμός και είχε κόσμο και η παραλία στα Άχλα…

Μάλιστα, η Ελένη ανέφερε ότι έκανε ηλιοθεραπεία και κάποια στιγμή αποφάσισε να μπει στη θάλασσα. Μπήκε λοιπόν για ενάμιση λεπτό, αφού ο Μάκης Παντζόπουλος και τα παιδιά της κολυμπούσαν και βγήκε αμέσως έξω μιας και κρύωνε.

Η παρουσιάστρια υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενη γιατί ξέρω που ζω, στην πανέμορφή μας χώρα. Το Σαββατοκύριακο μπήκα στο νερό και ούρλιαζα, πρέπει να με άκουσαν όλοι. Έμπαινε ο κόσμος, γιατί είχε καλό καιρό και ήταν και το τριήμερο. Είχε έρθει πολύς κόσμος στην ερημική μας παραλία, είχαν μπει όλοι, μόνο εγώ δεν έμπαινα.Έβαζα το ένα μου πόδι κι έλεγα ότι δεν είμαι για τέτοια γιατί μούδιασε. Τελικά μπήκα 1,5 λεπτό με ουρλιαχτά και πρέπει να με άκουσε όλη η παραλία. Έλεγα θα μπω, θα μπω, αλλά ήταν τόσο κρύο το νερό. Εγώ το έχω δηλώσει ρε παιδιά, κρυώνω».

201908121140500.0056_ELENI_MENEGAKI_MAKIS_PANTZOPOYLOS_2972019.jpg

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το λιμάνι κατά την αναχώρησή της με γεμάτη την καρότσα στο αγροτικού αυτοκινήτου που οδηγεί, αφού όπως είπε και η ίδια αυτή την περίοδο φροντίζει με τα χεράκια της το μποστάνι της και φυτεύει διάφορα ζαρζαβατικά.

Και μπορεί να μην βουτήξει στη θάλασσα ακόμα μιας και είναι κρυουλιάρα και τα νερά ακόμα είναι κρύα, όμως ηλιοθεραπεία στην αγαπημένη της παραλία έκανε.

Μάλιστα εκτός από τις τρεις κόρες της στα Άχλα είναι και ο γιος της, Άγγελος με την Γαία Μερκούρη.

Ο Μάκης δημοσίευε δύο φωτογραφίες, στη μία βλέπουμε τη θέα από το ξενοδοχειακό συγκρότημά του και στην άλλη απεικονίζονται τα πόδια μιας γυναίκας που κάνει ηλιοθεραπεία και το πιο πιθανό είναι η Γαία, το κορίτσι του Άγγελου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved