Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο εφιάλτης του ηθοποιού
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο εφιάλτης του ηθοποιού

O Γιώργος Παπαγεωργίου μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε τον μεγαλύτερό του εφιάλτη αλλά και ένα από τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί στο θέατρο.

«Έχουν γίνει πολλά βήματα μπροστά στην ελληνική κοινωνία σε θέματα όπως ο ρατσισμός, η μετανάστευση και η ξενοφοβία. Και εγώ παιδί προσφυγών είμαι από την πλευρά της μητέρας μου. Έχουμε καταγωγή από τον Πόντο. Αρχές του 2000 ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση στην ''Ιωάννα της καρδιάς''. Φοιτητής ακόμη του Εθνικού πήγα στο γύρισμα και ήμουν φρικτός. Είχα άγχος, ίδρωνα και έβγαινα συνέχεια έκτος πλάνου. Όταν ήρθε η ώρα να πω τις ατάκες μου έπαθα σεντονάρα. Αν με ρωτήσεις έναν εφιάλτη μου θα σου πω το ενδεχόμενο να πάθω ''σεντόνι'' στην Επίδαυρο μπροστά σε 10.000 θεατές», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

1675202127160-311690419-papageorgioy.jpg

Αναφερόμενος σε ένα ευτράπελο που του έχει συμβεί στο θέατρο, ο ηθοποιός είπε: «Στη ''Λυσιστράτη'' του Κακλέα είχα έναν σκηνοθετημένο καυγά με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Ο κόσμος πίστεψε ότι ήταν πραγματικό συμβάν. Μέχρι που σηκωθήκαν να με δείρουν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ηθοποίος τόνισε: «Η παράδοση κάλο είναι να συνεχίζεται χωρίς τα κακώς πατριαρχικά κείμενα που έχουν μεταδοθεί στις επόμενες γενιές. Νιώθω ότι είμαι άντρας νέας κοπής. Δεν πιστεύω πως στη σχέση ενός ζευγαριού είναι ντροπή ο άντρας να κάνει πράγματα που δεν έκανε παλαιοτέρα. Με πολλή χαρά θα πλύνω πιάτα, θα σφουγγαρίσω ή θα πρόσεχα ένα παιδί για να δουλέψει η σύζυγός μου. Εμένα μου αρέσει όταν βγαίνω έξω με τη σχέση μου να κερνάω. Είναι ωραίο να αισθάνεσαι αμοιβαία γενναιοδωρία στη σχέση σου».

papageorgiou_g81_350650334_193038563290840_3942106592493034142_n.jpg

«Όλοι οι ηθοποιοί έχουμε πει ''όχι'' σε πράγματα που έγιναν στη συνέχεια επιτυχίες. Ένιωσα πολύ ωραία με την απόφαση μου να αρνηθώ να παίξω μαζί με τη μητέρα μου στην Επίδαυρο. Είχε να κάνει με το πως θα διαχειριζόμασταν την πραγματική μας σχέση σε συνάρτηση με αυτή των ρόλων. Στο μέλλον θα το έκανα ναι. Θεατρικά θα είμαι την επομένη σεζόν στον ''Βασιλιά Λιρ'' του Γιάννη Χουβαρδά», είπε τέλος ο ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved