Χαραλαμπόπουλος – Πρίντζου: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι - Αδημοσίευτες φώτο
Showbiz

Χαραλαμπόπουλος – Πρίντζου: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι - Αδημοσίευτες φώτο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος  και η Λίνα Πρίντζου γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη, 7 Ιουνίου την επέτειο του γάμου τους και δημοσίευσαν δύο υπέροχα στιγμιότυπα από αυτό το ευχάριστο γεγονός.

Να σας θυμίσουμε ότι η Λίνα Πρίντζου είχε αποκαλύψει στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω τον πραγματικό λόγο που δεν έγινε ο γάμος τους στο χωριό της, όπου και επιθυμούσε.

Να σας θυμίσουμε ότι το 2014 ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε την «έκπληξη» στην ελληνική showbiz και παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Λίνα Πρίντζου με καλεσμένους μόνο 25 άτομα στη Βενετία.

«Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό δεν ξεκίνησε από ρομαντισμό αλλά από μια απόγνωση. Όταν έγινε η πρόταση του είπα ότι εγώ θέλω να παντρευτώ στα Γιάννενα και τρεις μέρες να βαράνε κλαρίνα. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει αυτό το τριήμερο γλεντοκόπι πήγαμε στη Βενετία. Αυτός ήταν ο λόγος της Βενετίας. Έγινε εξαιτίας της απελπισίας του Βασίλη».

printzou-xaralampopoulos-kentriki.jpg

«Ο γάμος πάει καλά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πώς το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον. Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω», είχε πει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ως καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show.

«Για εμένα ο Βασίλης είναι ο Αη Βασίλης, ο δικός μου Αη Βασίλης που έρχεται με δώρα ψυχής φορτωμένος. Θα ήθελα να του πω να μην αλλάξει τίποτα, να είναι αυτός που είναι και να είναι καλά. Να είναι υγιής, δυνατός και γερός. Όλα τα άλλα μπορεί να τα καταφέρει, να τα καταφέρουμε αρκεί να είναι υγιής. Αυτό τίποτα άλλο», είχε πει η γυναίκα του.

Σήμερα αυτό το αγαπημένο ζευγάρι έχει επέτειο γάμου και δείτε τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved