Σοβαρό τροχαίο για τη Χριστίνα Σούζη! Ντεραπάρισε το αυτοκίνητό της!Την έσωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου
Showbiz

Σοβαρό τροχαίο για τη Χριστίνα Σούζη! Ντεραπάρισε το αυτοκίνητό της!Την έσωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Σοβαρό τροχαίο είχε σήμερα το μεσημέρι στη λεωφόρο Κηφισίας η Χριστίνα Σούζη!

Το ατύχημα συνέβη επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην κάθοδό της, στο ύψος του Αμαρουσίου και μάλιστα το αυτοκίνητό της ντεραπάρισε.

Αμέσως έσπευσαν να την απεγκλωβίσουν οδηγοί παρακείμενων αυτοκινήτων, ανάμεσά τους και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η γνωστή μετεωρολόγος τραυματίστηκε ελαφρά αλλά διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής ενώ όπως ήταν φυσικό, για λίγο διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο αλλά και οι άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτά.

Η Χριστίνα Σούζη είναι πολύ αγαπητή τόσο μεταξύ των συναδέλφων της όσο και μεταξύ των ανθρώπων της τηλεόρασης και έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγάπη που έχει για τη μετεωρολογία. Μάλιστα, παλιότερα, είχε δηλώσει:

«Στο δεύτερο έτος της σχολής, όταν στραβάδια ακόμη ψάχναμε να βρούμε τα κατ' επιλογή μαθήματα, η Μετεωρολογία και οι Υπολογιστές ήταν ο πιο εύκολος τρόπος για να πάρεις 10. Διάλεξα λοιπόν, τη Μετεωρολογία. Για καλή μου τύχη ο καθηγητής μου ήταν ένας καιροτρελαμένος και με μύησε σε αυτήν. Ως τρελή λοιπόν κι εγώ είπα 'θα γίνω μετεωρολόγος'».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved