Αργυράκη: «Προσπαθούσα να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου γιατί έπρεπε να δώσω και στον άντρα μου»
Showbiz

Αργυράκη: «Προσπαθούσα να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου γιατί έπρεπε να δώσω και στον άντρα μου»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε με άκρως εξομολογητική διάθεση σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η ίδια αναφέρθηκε στον σύζυγό της αλλά και στις δυσκολίες που έχουν περάσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες όμως δεν τους χώρισαν αλλά τους ένωσαν ακόμα περισσότερο.

  • Πριν μερικά χρόνια με τις φωτιές κάηκε το εξοχικό σας στο Αλεποχώρι, τελικά αποζημιωθήκατε;

Είναι θέμα χρόνου να πάρουμε τα χρήματα και να ξεκινήσουμε να το φτιάχνουμε. Δεν θα φτιαχτεί όπως ήταν, ούτε αντίστοιχα τα πράγματα μπορούμε να τα πάρουμε, γιατί όπως καταλαβαίνεις ήταν το βιός μιας ζωής. Ένα ολόκληρο νοικοκυριό. Να είμαστε όμως γεροί και να ξεχάσουμε αυτή την ατυχία που είχαμε στη ζωή μας.

  • Ήταν ένα μεγάλο σοκ όλο αυτό έτσι δεν είναι;

Κυρίως και για τον άντρα μου που το είχε φτιάξει με πολύ κόπο. Προσπαθούσα να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου γιατί έπρεπε να δώσω κουράγιο και στον άντρα μου. Όταν το σκέφτομαι, με πιάνει η ψυχή μου και μου κάνει εντύπωση και για μένα την ίδια πώς το αντιμετώπισα έτσι. Δεν έχεις όμως περιθώρια να το αντιμετωπίσεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και εσύ πρέπει να σταθείς όρθιος για να αντιμετωπίσεις και τα επόμενα.

argiraki-besi.jpg
  • Πώς έχετε καταφέρει εσείς και ο σύζυγός σας Λευτέρης Νικόλιζας να είστε τόσα χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι;

Είναι ένας άνθρωπος πολύ ισορροπημένος, γεννημένος για οικογένεια. Αυτό με βοηθάει και μένα πολύ. Ο άντρας μου σέβεται τις αδυναμίες μου και εγώ δεν του στερώ ό,τι αγαπάει. Δεν καταπιέζουμε ο ένας τον άλλον στα πράγματα που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε. Μπορώ να πω ότι τα στηρίζουμε κιόλας.

  • Υπήρξε στιγμή που ο γάμος σας πέρασε κρίση και μπορεί να φτάσατε στα πρόθυρα του χωρισμού;

Όχι, καμία τέτοια περίπτωση ποτέ. Τώρα που το σκέφτομαι είναι ένας πραγματικός άθλος για τη σημερινή εποχή. Με ένα επάγγελμα του άντρα μου μες στις γυναίκες, με ένα επάγγελμα δικό μου μες στον κόσμο. Έχουμε κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια, δυο γερά παιδιά, τα καμαρώνουμε. Τι θα μπορούσε να αντικαταστήσει αυτόν τον άνθρωπο και για ποιον λόγο να χωρίσουμε; Πρέπει να υπήρχε τεράστιο πρόβλημα ώστε να μας κάνει να διαλύσουμε όλα αυτά. Πού ξέρεις άλλωστε ποια θα είναι τα επόμενα και αν θα είναι τα καλύτερα, είπε η Μπέσσυ Αργυράκη στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved