Μαίρη Συνατσάκη:Το πρώτο βίντεο στο youtube μετά τη γέννηση της κόρης της και η απάντηση για τα κιλά
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη:Το πρώτο βίντεο στο youtube μετά τη γέννηση της κόρης της και η απάντηση για τα κιλά

Το πρώτο της βίντεο στο κανάλι της στο youtube μετά τη γέννηση της κόρης της, δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη το απόγευμα της Τετάρτης. Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά και στο κομμάτι των κιλών μετά την γέννα.

Αναφερόμενη στις ερωτήσεις που τις έκαναν οι followers της σε σχέση με τα κιλά της εγκυμοσύνης η ίδια εξομολογήθηκε: «Δεν μου αρέσουν αυτές οι ερωτήσεις. Με ενοχλεί πολύ να κοιτάμε τις γυναίκες με αυτό το μάτι. Δεν σας μίλησα ποτέ για το κομμάτι των κιλών που πήρα. Βλέπατε ότι έχω μια μικρή κοιλιά και δεν άλλαξε γενικά πάρα πολύ το σώμα μου, δεν έχω κάποιο μυστικό.

sinatsaki.jpg

Να ξέρετε πως πολύ ευκολά θα μπορούσα να βγάλω λεφτά με marketing από όλες τις εταιρείες που ήρθαν να μου πούνε να βάλω αδυνατιστικό. Με εκνευρίζει πάρα πολύ πως οι άνθρωποι θα το κάνουν αυτό.

Είχα πάντα μια λεπτή μέση και πάντα ό,τι κιλά έπαιρνα, τα έπαιρνα στα μπούτια. Είναι το DNA μου αυτό το πράγμα και για αυτό τον λόγο μπορεί να είναι πιο εύκολο για εμένα σε σχέση με τη διπλανή μου.

Φέραμε στον κόσμο ένα παιδί όσες το φέραμε, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τρέχω στον διάδρομο για να αποτινάξω από πάνω μου αυτή την εμπειρία, όσο πιο γρήγορα γίνεται, επειδή το λέει το πατριαρχικό σύστημα στο οποίο ζούμε σαν κοινωνία.

8c67c26e-mairi-sinatsaki-me-kori.jpg

Ο καθένας να κάνει ό,τι νομίζει. Είμαι μια πατάτα σε αυτή τη φάση, που στην όψη είμαι αδύνατη, αλλά επειδή κανένας δε σκέφτεται την υγεία, θεωρώ πως στην υγεία μου είμαι στα χειρότερά μου. Δεν έχω κουράγιο να κάνω γυμναστική και έχω χάσει όλους μου τους μυς.

Μην κοιτάτε μόνο την όψη, από κάτω μπορεί να κρύβεται ότι πραγματικά πεινάς, τρως βλακείες και δεν έχεις μυϊκή μάζα. Είναι ωραίο τώρα αυτό να το θαυμάζουμε;».

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη. Οι απαντήσεις για τα κιλά της εγκυμοσύνης από το 34:18’ και μετά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved