Γιάννης Φλωρινιώτης: Κατέρρευσε ο γιος του, Νίκος - «Αν ξαναγεννιόμουν, τον ίδιο πατέρα ήθελα»
Showbiz

Γιάννης Φλωρινιώτης: Κατέρρευσε ο γιος του, Νίκος - «Αν ξαναγεννιόμουν, τον ίδιο πατέρα ήθελα»

«Στενοχωρήθηκα που δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές» ανέφερε συντετριμμένος ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος Φλωρινιώτης

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή την περασμένη Τρίτη σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτη, μίλησε για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο.

annoula-giannis-floriniotis-nikos.jpg.webp

«Ήταν πάρα πολύ χάλια τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά εγώ που τον είδα, τρόμαξα γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Όμως ήταν καλά, έμπαινε στο Facebook, έκανε like, ανέβαζε τις αναρτήσεις του. Χαιρέτησε την νοσοκόμα και έγινε ξαφνικά, έπαθε ανακοπή. Έπεσε το οξυγόνο του πάρα πολύ. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα στο δωμάτιο. Τον είχαν διασωληνώσει, είχε παλμούς, αλλά δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες.

Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ και ότι αν ξαναγεννιόμουν πάλι τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός πατέρας και πάρα πολύ καλός άνθρωπος» ανέφερε συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.

floriniotis-1021.jpg

Ευχαρίστησε τα κανάλια και τις εκπομπές για τα αφιερώματα που έκαναν στον πατέρα του ενώ εξέφρασε και τη συγκίνησή του για την αγάπη των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προς το πρόσωπο του πατέρα του

«Δεν είχε κακία για κανέναν...Οι γονείς μας μας είπαν να είμαστε ταπεινοί, να σεβόμαστε και να εκτιμάμε το κάθε τι...Είχε παράπονο που δεν μπορούσε να τραγουδήσει...»

floriniotis-(2).JPG

«Θα τον τιμήσουμε με όλες τις τιμές, θα φύγει σαν βασιλιάς, όπως του αξίζει με το αγαπημένο του κοστούμι και με ποντιακή λύρα», είπε συντετριμμένος ο γιος του Νίκος Φλωρινιώτης.

«Η αυριανή ημέρα θα είναι η πιο δύσκολη. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άθλια κατάσταση κι εγώ και τα αδέρφια μου. Ήταν άρρωστος, αλλά δεν το περιμέναμε, δεν το πιστεύαμε. Θα μπορούσε να ζήσει λίγα χρόνια ακόμα. ''Έφυγε'' πολύ ξαφνικά. Τουλάχιστον ξεκουράστηκε και έφυγε ανώδυνα» είπε τέλος και κάλεσε όλον τον κόσμο που αγαπάει τον πατέρα του στην κηδεία του που θα γίνει αύριο στις 2.30.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved