Γιώργος Κακοσαίος: «Δεν προσπαθώ να κρύψω την προσωπική μου ζωή. Απλώς, δεν τη διατυμπανίζω»
Showbiz

Γιώργος Κακοσαίος: «Δεν προσπαθώ να κρύψω την προσωπική μου ζωή. Απλώς, δεν τη διατυμπανίζω»

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πλέον κοντά του το γιο του, Γιώργο Κακοσαίο, που ήδη έχει κά­νει τα δικά του ξεχωριστά βήματα όχι μό­νο στο τραγούδι, αλλά και στη σύνθεση. Τα όσα λέει ο ταλαντούχος νέος τραγουδιστής σε νέα του συνέντευξη.

Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπός που άκουσε το νέο σου τραγούδι, «Σάββατο Βράδυ»;

Το έπαιξα με την κιθάρα στη μητέρα και στον πατέρα μου και μετά σε όλους τους υπόλοιπους. Για μία ακόμα φορά, υπογράφεις» τη μουσική.

kakosaios-3.jpg

Εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει η σύνθεση το ίδιο σοβαρά με το τραγούδι;

Εννοείται! Λατρεύω να γράφω τραγούδια - πόσο μάλλον να τραγουδά τα δικά μου και, ακόμα περισσότερο, να τα τραγουδά ο Γιάννης Πλούταρχος. Ποιο είναι το ιδανικό σου σαββατόβραδο; Δουλειά και ύπνος μετά τη δουλειά. Γενικά δεν το έχω με τις εξόδους.

Πριν από λίγους μήνες, ήρθαν στη δημοσιότητα προσωπικές σου στιγμές. Ήσουν έτοιμος για αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι δεν προσπαθώ να κρύψω την προσωπική μου ζωή. Απλώς, δεν μου αρέσει να τη διατυμπανίζω. Οπότε, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό και ήμουν σχετικά έτοιμος.

342735059_887628819194367_7526384533729514927_n.jpg

Στα περίπου δύο χρόνια που έχουν περάσει από τα πρώτα σου βήματα, πόσο και πώς έχουν αλλάξει η ζωή και η δουλειά σου;

Σίγουρα έχω μάθει πολλά από τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχω συνεργαστεί, εμπειρίες που με έχουν αλλάξει. Ωστόσο έχω να μάθω ακόμα πιο πολλά στο μέλλον. Όσον αφορά τη ζωή μου, έχει μείνει πάνω-κάτω η ίδια, απλώς με ακόμα περισσότερη αγάπη. Μου έχεις αναφέρει ότι ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής σου ήταν το 2009, όταν είχατε ακολουθήσει τον πατέρα σας οικογενειακά σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

KAKOSAIOS.PNG

Είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις μια νέα καλοκαιρινή ανάμνηση, αυτήν τη φορά on stage, μαζί του;

Πράγματι, το 2009 θα μου μείνει αξέχαστο. Οι συναυλίες εκείνης της χρονιάς είναι κυρίως η αιτία που συγκινούμαι στις τωρινές που κάνουμε με τον πατέρα και την αδελφή μου. Τότε δημιούργησα τις ωραιότερες αναμνήσεις μου. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι κα οι τρεις να ζήσουμε άλλο ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved