Xρύσα Ρώπα: «Έχω κάνει εγχειρήσεις σε όλο μου το σώμα: στήθος, κοιλιά, κεφάλι»
Showbiz

Xρύσα Ρώπα: «Έχω κάνει εγχειρήσεις σε όλο μου το σώμα: στήθος, κοιλιά, κεφάλι»

Για τις εγχειρήσεις που έχει κάνει, για τη σωματική βία που έχει δεχτεί και για την ερωτική της ζωή μίλησε μεταξύ άλλων η Χρύσα Ρώπα, στο Happy Day.

«Έχω καταφέρει να εξουσιάσω το μυαλό και την ψυχή μου. Αντιμετώπισα σωματική βία σαν παιδί και στη συνέχεια την απέφυγα. Αυτό που δε μπόρεσα να διαχειριστώ είναι η ψυχολογική βία. Ήμουν αρκετά άτυχη σε αυτό. Έχω πολλά πράγματα μαζεμένα μέσα μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Χρύσα Ρώπα.

ropa.jpg

«Έχω κάνει εγχειρήσεις σε όλο μου το σώμα: στήθος, κοιλιά, κεφάλι. Ένας φίλος μου μού λέει ότι, επειδή δεν έχω πολύ έντονη ερωτική ζωή, το σώμα εκδικείται. Το δικό μου σώμα τι να εκδικηθεί άλλο; Την άφησα πίσω (την ερωτική της ζωή), γιατί είχα άλλα πάθη, δεν ήταν αυτή η έγνοια μου», τόνισε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη συνέντευξη του πρώην συζύγου της στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τόνισε: «Και ποιος με θυμήθηκε εμένα και ρώτησε τον Θανάση για μένα; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί οι δύο κύριοι επανέφεραν αυτό το θέμα. Μάνα μου, έχουν περάσει 20 χρόνια. Έλεος δηλαδή! Οι άνθρωποι που λένε «δεν με αφορά», δεν με αφορούν καθόλου. Αυτή είναι η ουσία στην εξέλιξη αυτής της σχέσης».

ropa-(4).jpg

«Το μεγάλο μου στοίχημα είναι να μη φοβάμαι. Αυτός ο φόβος με πλάκωσε πολύ, έπαθα κάτι σαν κατάθλιψη. Φοβάσαι να χτυπήσει η πόρτα, φοβάσαι να βγεις έξω, να πας από δω εκεί», είπε επίσης η ηθοποίος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved