Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα δύο αντικείμενα που θα βάλουν στο φέρετρo και το κοστούμι που θα φορά
Showbiz

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα δύο αντικείμενα που θα βάλουν στο φέρετρo και το κοστούμι που θα φορά

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών και σήμερα, 9 Ιουνίου θα γίνει η κηδεία του. 

Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας και κατέληξε την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 14:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως είπε η κόρη του καλλιτέχνη, Άννα Φλωρινιώτη μέσα στο φέρετρο θα βάλουν το αγαπημένο μικρόφωνο του, όπως και ένα τετράδιο που είχε στα παιδικά του χρόνια.

201704241910190.IMG_5820.jpg

Η ίδια η Άννα είπε στην εκπομπή του, ΑΝΤ1, Το πρωινό: «Θα τον θάψουμε τον άσπρο κοστούμι του. Δεν το πήγα καθαριστήριο γιατί ήθελα να έχει τη μυρωδιά του. Αλλά το ενίσχυσα με κάποια πράγματα που είχαν ξηλωθεί. Ό,τι μπορούσα.

Θα του βάλουμε στο φέρετρο το αγαπημένο του μικρόφωνο. Ήταν επιθυμία του. Το αγαπημένο του κομμάτι ήταν “Με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω”. Θα το βάλουμε δίπλα του, όπως και ένα τετράδιο παλιό, που το είχα φυλάξει ενθύμιο.

Το είχε όταν ήταν 15 χρονών, που έγραφε τους στίχους για να μάθει να τραγουδάει όταν ήταν παιδάκι. Το είχα βρει στην αποθήκη πριν δυο χρόνια.

Δεν έχουμε κανονίσει να μιλήσει κάποιος. Εγώ δεν έχω τη δύναμη, ούτε η οικογένειά μου. Θα το δούμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ εύχομαι να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσω αύριο. Δίπλα από το φέρετρο του μπαμπά μου θα βάλω κάποιες ανθοστήλες που είχα φτιάξει εγώ για τον γάμο μου. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό»!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved