Γιώργος Αρμένης: Η καριέρα ως ναυτικός, ο Κουν και η σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει»
Showbiz

Γιώργος Αρμένης: Η καριέρα ως ναυτικός, ο Κουν και η σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Ο Γιώργος Αρμένης με την παρότρυνση του Αλέκου Αλεξανδράκη έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κουν και όχι απλά πέρασε αλλά κατάφερε να σπουδάσει εκεί με υποτροφία!

O ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια λόγω του ότι οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μικρός. Μεγάλωσε με τη μητέρα του, ενώ πριν γίνει ηθοποιός, ήταν ναυτικός.

Αφορμή για να ασχοληθεί με το θέατρο στάθηκε μια ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία άκουσε τον Κάρολο Κουν να μιλά.

1676551593265-646029564-armenis-(3).jpg

Με την παρότρυνση του Αλέκου Αλεξανδράκη έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κουν και όχι απλά πέρασε αλλά κατάφερε να σπουδάσει εκεί με υποτροφία.

Ο Γιώργος Αρμένης έμεινε στο θέατρο Τέχνης για 22 συναπτά έτη μέχρι και τον θάνατο του δασκάλου του, ωστόσο συχνά έκανε εμφανίσεις και στη μικρή οθόνη.

armenis.jpg

Μεταξύ άλλων έπαιξε στις σειρές «Σιγά... η πατρίδα κοιμάται», «Ξενοδοχείο Αμόρε», «Το τρίτο στεφάνι», «Το σόι μας», «Το φτερούγισμα του γλάρου», «Αγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό», «Εξι νύχτες στην Ακρόπολη», «10n εντολή» κ.ά.

Φέτος το κοινό τον απόλαυσε στην σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», στον ρόλο του Μήτρου Διαγόρα ο οποίος είχε ένα αιματοβαμμένο τέλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved