Δήμητρα Παπαδήμα: «0 έρωτας εξελίσσει τον άνθρωπο; Δεν έχω άποψη...»
Showbiz

Δήμητρα Παπαδήμα: «0 έρωτας εξελίσσει τον άνθρωπο; Δεν έχω άποψη...»

Η Δήμητρα Παπαδήμα, ακόμη μία φορά, παρουσιάζει στο κοινό την παράσταση «Το αγρίμι», που έχει γράψει για τη σπουδαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Μαρίκα Κοτοπούλη.

Η καταξιωμένη ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρεται στο έργο της, τη συνεργασία με τον συνοδοιπόρο της ζωής της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, καθώς και στα επαγγελματικά σχέδιά της.

papadima.jpg

Ο έρωτάς της για τον Ίωνα Δραγούμη ήταν η κινητήριος δύναμη για τη Μαρίκα Κοτοπούλη;

0 έρωτας για τον Δραγούμη δεν νομίζω πως ήταν η κινητήριος δύναμη για την καριέρα της. 0 έρωτάς της για αυτόν ήταν η άπιαστη κορφή που ήθελε να φτάσει. Η αριστοκρατική καταγωγή του τη διαόλιζε. Ήθελε να τον υποτάξει περισσότερο. Να του δώσει να καταλάβει πως είτε είναι βασιλιάς είτε στρατιώτης η κατάληξη είναι ίδια.

Ασπάζεστε την άποψη ότι ο έρωτας εξελίσσει τον άνθρωπο;

0 έρωτας εξελίσσει τον άνθρωπο; Δεν έχω άποψη... Εξέλιξη και έρωτας δεν συναντιούνται ποτέ κατά τη γνώμη μου. Μπορεί να κάνω λάθος.
Τη σκηνοθεσία της παράστασης την υπογράφετε μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

1675213488504-116121283-c2249e5d-papadima.jpg

Πώς είναι να συνεργάζεστε με τον άνθρωπό σας;

Με τον Γιάννη γελάμε και κλαίμε ταυτόχρονα και πολύ. Τσακωνόμαστε και φιλιόμαστε ταυτόχρονα και πολύ. Όλα τα κάνουμε... πολύ και ό,τι βγει. Καλό αποτέλεσμα βγαίνει πάντως.

Υπάρχουν σχέδια να κάνετε περιοδεία με την παράσταση «Το αγρίμι» μέσα στο καλοκαίρι;

Ναι, θα κάνουμε μια μικρή περιοδεία. Όπου φυσάει ούριος άνεμος και αφού τελειώσουν οι εκλογές. Στην Αθήνα θα παρουσιάσω πάλι την παράσταση στις 22 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved