Γιάννης Πλούταρχος: «Δεν έχω νιώσει να έχω κουραστεί ή να έχω κορεστεί καλλιτεχνικά»
Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: «Δεν έχω νιώσει να έχω κουραστεί ή να έχω κορεστεί καλλιτεχνικά»

Τις δύο προηγούμενες δεκαετίες, ο Γιάννης Πλούταρχος δεν έχτισε μόνο -με μεγάλες δυσκολίες στα πρώτα του βήματα, σκληρή δουλειά και αδιαμφισβήτητο ταλέντο- μια τεράστια καριέρα στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού και της νυχτερινής διασκέδασης.

Δημιούργησε παράλληλα μια υπέροχη πολυμελή οικογένεια καθώς με τη σύζυγό του, Μαρία, απέκτησαν πέντε παιδιά. Κι όπως αποδεικνύεται, δημιούργησαν μια μουσική οικογένεια, με το τραγούδι να είναι ένας καθημερινός τρόπος έκφρασης. Έτσι, ο ερμηνευτής έχει πλέον κοντά του το γιο του, Γιώργο Κακοσαίο, που ήδη έχει κάνει τα δικά του ξεχωριστά βήματα όχι μόνο στο τραγούδι, αλλά και στη σύνθεση, και την Κατερίνα, η οποία διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο ηχόχρωμα

ploutarxos-(3).jpg

Με τόσα παιδιά ηλικίας έως 23 ετών πρέπει να έχεις αποκτήσει μεγάλη ευχέρεια στα social media.

«Ούτε φωτογραφία ξέρω να δημοσιεύω! Ευτυχώς, έχω καλούς συνεργάτες και τα παιδιά μου που με βοηθούν σε αυτά».

Οπότε, κάτι τα μαθαίνεις εσύ, κάτι σε μαθαίνουν κι εκείνα, σωστά;

«Πιστεύω πως ο μεγαλύτερος έχει περισσότερα να μάθει. Οι γονείς μαθαίνουμε πολλά μέσω των παιδιών μας, γι’ αυτό καλό είναι να τα ακούμε, να προσπαθούμε να τα καταλάβουμε και να μη σηκώνουμε το δάχτυλο λέγοντάς τους τι πρέπει να κάνουν. Ευτυχώς το αντιληφθήκαμε νωρίς αυτό με τη μητέρα τους και παρατηρούμε χωρίς να δημιουργούμε ασφυκτικό κλοιό που δεν θα τους επιτρέπει να ανασαίνουν ή να παίρνουν πρωτοβουλίες, αλλά και χωρίς να τα αφήνουμε στην τύχη τους. Είμαστε πάντα δίπλα τους, αλλά όχι παρεμβατικοί».

1686315776389-866798278-ploutarxos-(1).jpg

Με κάποιον τρόπο, έχεις ξανανιώσει καλλιτεχνικά;

«Δεν έχω νιώσει να έχω κουραστεί ή να έχω κορεστεί καλλιτεχνικά. Σίγουρα η νύχτα με έχει κουράσει σε ένα βαθμό, το τραγούδι, όμως, ως έκφραση, όχι, ούτε στο ελάχιστο. Σε μια συνεργασία περνούν πράγματα από τον ένα στον άλλο υποσυνείδητα, μέσα από τη ζύμωση ιδεών. Επιπλέον, ως άνθρωπος, πάντα αφουγκραζόμουν τους άλλους, νομίζω πως είναι ένα από τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Λέω τη γνώμη μου, αλλά πρωτίστως ακούω».

Το πρόγραμμα το συναποφασίζετε;

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει το ρεπερτόριό του, ωστόσο τα συζητάμε, λέμε την άποψή μας, αν κάτι ταιριάζει ή δεν ταιριάζει στον άλλο. Είναι μια ωραία, πολύ δημιουργική διαδικασία».

ploutarxos-(2).jpg

Λόγω εμπειρίας, είσαι ο αρχηγός της παρέας;

«Δεν υπάρχουν αρχηγοί στην παρέα, υπάρχει μόνο η διάθεση να διασκεδάσουμε τον κόσμο. Στόχος μας είναι να πούμε τα τραγούδια μας όσο το δυνατόν καλύτερα, να συνθέσουμε μια βραδιά με παλιότερα αλλά και με καινούρια κομμάτια, να περάσουμε καλά κι αυτό να το μεταδώσουμε και στον κόσμο», λέει ο Γιάννης Πλούταρχος στo Ηello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved