Σωτήρης Κοντιζάς: Oι κόρες του Ιζούμι και Αριάνα-Τσιχίρο είναι ό,τι πιο χαριτωμένο έχετε δει σήμερα
Showbiz

Σωτήρης Κοντιζάς: Oι κόρες του Ιζούμι και Αριάνα-Τσιχίρο είναι ό,τι πιο χαριτωμένο έχετε δει σήμερα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, σπάνια κάνει αναρτήσεις με στιγμές από την προσωπική του ζωή, όμως το βίντεο με τις δύο κόρες του ήταν τόσο χαριτωμένο που δεν μπορούσε να μη το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. 

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef που σύντομα φτάνει στο τέλος του και κορυφαίος σεφ της χώρας μας, μακριά από κάμερες και τηλεοπτικά πλατό ή την κουζίνα του στα μαγαζιά που διαθέτει, είναι ένας τρυφερός μπαμπάς για τα τρία του παιδιά, την Ιζούμι, την Αριάνα-Τσιχίρο και τον Κένζι.

Μαζί τους περνάει πολύ χρόνο, μαζί πάντα με τη σύζυγό του Δέσποινα με την οποία έχουν χτίσει λιθαράκι, λιθαράκι την όμορφη αυτή οικογένειά τους.

Προσφάτως λοιπόν βρέθηκαν σε ιταλικό εστιατόριο για να απολαύσουν πίτσα η οποία δείχνει να είναι η αγαπημένη λιχουδιά για τα πιτσιρίκια του.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς, απεικονίζονται οι δύο κόρες του να περιμένουν με ανυπομονησία τη λαχταριστή πίτσα να φτάσει στο τραπέζι του και οι δυο τους φωνάζουν με χαρά: «Πίτσα, πίτσα, κι άλλη, πίτσα κι άλλη, κι άλλη...»

Εννοείται πως μόλις ήρθε η πίτσα... εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού με τα δύο κορίτσια να χαίρονται την κάθε στιγμή τους στην έξοδό τους με τον μπαμπά τους.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved