Βάνα Μπάρμπα: «Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου» - Η κατάσταση της υγείας της σήμερα
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου» - Η κατάσταση της υγείας της σήμερα

T-Live: Καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha ήταν σήμερα (9/6) η Βάνα Μπάρμπα και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός ανάφερθηκε και στο πρόβλημα υγείας το οποίο την έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό.

«Το βασικό κίνητρο για να συνεχίζω είναι τα παιδιά μας. Όταν είσαι μητέρα το βασικό κίνητρο επιβίωσης το δικό σου είναι το να βλέπεις ότι αυτό που είναι η συνέχειά σου σε έχει ανάγκη, σε χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι γερός, δυνατός και ψυχικά υγιής. Δεν γκρινιάζω… Πώς να είσαι μόνη σου, όταν έχεις ένα παιδί; Κι όταν έχεις την οικογένειά σου; Η αγάπη του παιδιού είναι πάντα εκεί», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

barba.jpeg

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Πέρασα ένα θέμα υγείας, το οποίο πάει πάρα πολύ καλά. Να πούμε σε όλον τον κόσμο που περνάει άσχημες στιγμές ότι ένα μεγάλο δεκανίκι είναι η πίστη πάντα και ένα άλλο η σωστή πρόληψη στα θέματα υγείας. Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Όλα αυτά τα 13 χρόνια περάσαμε δύσκολα. Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει σε σημείο που δεν αντέχει άλλο. Όλα αυτά βγαίνουν, το σώμα είναι ο ναός της ψυχής και ξαφνικά σκάνε».

«Είμαι μία από τις ανεξάρτητες γυναίκες, δεν είμαστε πολλές. Δύσκολη η καλογερική. Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου. Όταν είναι κάτι επιλογή σου πρέπει να το στηρίξεις. Δεν με κατατρώει όχι», είπε επίσης.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved