Σπάνιο βίντεο: Όταν η Μιμή Ντενίση πήρε συνέντευξη από την Άννα Βίσση - Αγνώριστες το 1984
Showbiz

Σπάνιο βίντεο: Όταν η Μιμή Ντενίση πήρε συνέντευξη από την Άννα Βίσση - Αγνώριστες το 1984

Στο μακρινό 1984 σας πάμε σήμερα όταν δύο από τις μεγαλύτερες σταρ της χώρας μας συναντήθηκαν τηλεοπτικά και μάλιστα στα πρώτα βήματα της σπουδαίας τους διαδρομής. Ο λόγος για την Άννα Βίσση και την Μιμή Ντενίση οι οποίες κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή έχοντας μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μιμή Ντενίση εκτός από εξαιρετική θιασάρχης που είναι, κάποτε υπήρξε και παρουσιάστρια με μεγάλη επιτυχία. Το 1984 κάνει το ντεμπούτο της στην παρουσίαση της εκπομπής με τίτλο Αφετηρίες που προβλήθηκε στην ΕΡΤ.

Εκεί θα παρελάσουν σπουδαία πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος και ανάμεσα σε αυτά, η ανερχόμενη τότε τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, η οποία μίλησε για όλους και για όλα στην Μιμή Ντενίση.

Δείτε εικόνες από την σπάνια τηλεοπτική συνάντηση της Μιμής Ντενίση με την Άννα Βίσση στην παρακάτω Gallery:

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο βίντεο το οποίο εντόπισαν οι φανατικοί θαυμαστές της απόλυτης Ελληνίδας σταρ και κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Τόσο η Άννα Βίσση όσο και η Μιμή Ντενίση είναι πραγματικά αγνώριστες.

Δείτε το σπάνιο βίντεο:

Πρόσφατα η Μιμή Ντενίση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» για τις συνεργασίες που θα δούμε από αυτήν στο μέλλον. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ, η Μιμή Ντενίση απάντησε «βεβαίως», ενώ συμπλήρωσε: «Και με την Άννα Βίσση μπορεί να δείτε μία συνεργασία που είμαστε πολύ φίλες. Είναι κάτι που το συζητάμε.

Η μόδα ήταν πάντα μέσα στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία και είναι πάντα» είπε η Μιμή Ντενίση, και συνέχισε. Πάντα ντύνομαι μόνη μου. Το βρίσκω λίγο υπερβολή να παίρνω στυλίστα για να έρθω σε μία εκδήλωση».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved