Άννα Πρέλεβιτς: Αποκάλυψε το λόγο που φόρεσε δύο νυφικά στον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό!
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: Αποκάλυψε το λόγο που φόρεσε δύο νυφικά στον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό!

Σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να απαντήσει η Άννα Πρέλεβιτς η οποία παντρεύτηκε τον Νικήτα Νομικό το Σάββατο 27 Μαΐου στο Κολωνάκι.

Το ζευγάρι που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην κοινή του πορεία είναι μαζί από το 2021 και μετά από δύο χρόνια θέλησαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αμέσως μετά το μυστήριο, οι νεόνυμφοι ετοίμασαν ένα λαμπερό πάρτι για τους καλεσμένους τους και όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να φορέσει δύο νυφικά. Η ίδια πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που αφορούσαν την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της.

Δείτε εικόνες από τον γάμο τους στην παρακάτω Gallery:

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν γιατί φόρεσε δύο νυφικά.

Η Άννα Πρέλεβιτς από την πλευρά της απάντησε: «Ήθελα να βάλω κάτι διαφορετικό όταν ξεκινήσει το πάρτι για να αλλάξω και look. Άφησα τα μαλλιά κάτω (wet look). Επίσης το κοντύναμε λίγο οπότε δεν είχε μακριά ουρά, άρα χόρευα πάρα πολύ εύκολα! Και δεν ήταν λευκό, ήταν κάπως ανοιχτό ροζ».

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

prelevits_gamos.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved