Showbiz

Γιώργος Λεμπέσης-Σοφία Τραντίδου: Βάφτισαν τον γιο τους

Gossip-tv Team

Τον μονάκριβο γιο τους βάφτισαν ο Γιώργος Λεμπέσης και η σύζυγός του Σοφία Τραντίδου και ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε και πολλούς επώνυμους φίλους του ζευγαριού. 

Είδαμε και τον Φοίβο ο οποίος κατέφθασε με ένα από τα δίδυμα παιδιά του αλλά και τη Ζωή Κρονάκη, τη Μαρίνα Ασλάνογλου, την Εύη Δρούτσα με την Έλενα Γκρέκου, τον Γιώργο Ντάβλα και πολλούς ακόμα.

«Ευχαριστούμε πολύ. Το όνομα του μικρού είναι Αναστάσιος, είναι το όνομα του πατέρα μου. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι» είπε συγκινημένος στην κάμερα του Οpen Weekend ο Γιώργος Λεμπέσης ο οποίος έχει λατρεία στον γιο του.

Οι καλεσμένοι φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην πουν on camera τις καλύτερες ευχές για τον νεοφώτιστο, με τους περισσότερους να ελπίζουν ο γιος να ξεπεράσει σε δημοφιλία και επιτυχίες τον πατέρα του.

Η ευτυχής μαμά, σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή έλαμπε μέσα στο coctail μπλε ρουά φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση, όπως βέβαια και ο ευτυχής μπαμπάς που περίμενε πώς και πώς να ζήσει αυτή την τόσο όμορφη οικογενειακή στιγμή.

Δείτε βίντεο από τη βάφτιση, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Open Weekend:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved