Η Ιωάννα Τούνη χορεύει με τον γιο της και το διαδικτυακό κοινό «λιώνει» για άλλη μια φορά
Showbiz

Η Ιωάννα Τούνη χορεύει με τον γιο της και το διαδικτυακό κοινό «λιώνει» για άλλη μια φορά

Ιωάννα ΤούνηΜία ακόμη απολαυστική στιγμή μέσα από το instagram μας χάρισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

 

Το ζευγάρι βιώνει τους τελευταίους μήνες την απόλυτη ευτυχία μαζί με τον γιο τους ο οποίος βρίσκεται στον 5ο μήνα της ζωής του.

Οι δυο τους έχουν αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του μικρού και παρά το δύσκολο πρόγραμμά τους, φαίνεται πως τα καταφέρνουν πολύ καλά. Το ζευγάρι καθημερινά μοιράζεται στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Φωτογραφίες και βίντεο από τις καθημερινές τους στιγμές κατακλύζουν το διαδίκτυο και βεβαίως ο μικρός τους έχει γίνει ένας πρωταγωνιστής στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

touni-(4).jpg

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη στο πιο τρυφερό τους βίντεο.

Μητέρα και γιος χορεύουν αγκαλιά στο σαλόνι του σπιτιού του, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να γράφει στο βίντεο: «Σήμερα μας χορεύει όλη μέρα. Θα μάθουμε ελληνικούς παραδοσιακούς στο τέλος».

Δείτε το βίντεο με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της:

Στο βίντεο που δημοσίευσε σήμερα.η Ιωάννα Τούνη στα social media την βλέπουμε αγκαλιά με τον μικρό της, ενώ του τραγουδάει και συνόδευσε το εν λόγω βίντεο με την πιο γλυκιά λεζάντα.

«Ο γιος μου είναι ο πιο κούκλος από όλους και το πιο καλό μωρό. Και εγώ είμαι πολύ μαμαδένια μαμά», έγραψε κάτω από το βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved