Κορινθίου: Οι νέες φωτό της με μαγιό είναι το κάτι άλλο! Τα κιλά και το απίθανο κορμί, χωρίς ρετούς
Showbiz

Κορινθίου: Οι νέες φωτό της με μαγιό είναι το κάτι άλλο! Τα κιλά και το απίθανο κορμί, χωρίς ρετούς

Η Μαρία Κορινθίου είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media ενώ τώρα που καλοκαίριασε ξεκίνησε να ποστάρει φωτογραφίες της με μαγιό.

Η ηθοποιός που φέτος είδαμε και σε ρόλο παρουσιάστριας στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες την είδαμε να ποζάρει με μαύρο μπικίνι στην παραλία και οι διαδικτυακοί της φίλοι ξετρελάθηκαν μόλις τις είδαν ενώ έλαβε αμέτρητα likes και σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Η Μαρία Κορινθίου έχει καταφέρει να χτίσει ένα καλλίγραμμο κορμί και η σιλουέτα της πραγματικά εντυπωσιάζει, ενώ φαίνεται πως έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν.

mariakorinthiou_352851466_978598596927241_3195193215881782692_n.jpg

«Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας. Τα περιττά κιλά είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα.

Στην δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Μαρία Κορινθίου.


Δείτε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Μαρίας Κορινθίου, με μαύρο μπικίνι, στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved