Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Κάνω αγώνα για να κατεβάσω την σκέψη μου. Υπάρχουν στιγμές που κουράζομαι»
Showbiz

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Κάνω αγώνα για να κατεβάσω την σκέψη μου. Υπάρχουν στιγμές που κουράζομαι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και αναφέρθηκε στο πόσο την δυσκολεύει κάποιες φορές η πολυπλοκότητα της σκέψης της.

H τραγουδίστρια ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία,κάτι που η ίδια παρομοιάζει με το «χάπι της ευτυχίας» αφού, όπως λέει, απολαμβάνει ιδιαιτέρως αυτήν την επικοινωνία με τον κόσμο.

ELEONORA-ZOUGANELI-MAGKIA.jpg

«Όταν δεν δουλεύω νιώθω καλά στις 4 πρώτες μέρες. Μετά δεν αντέχω! Μόλις χαρώ και εδώ τους φίλους μου, μετά θέλω να επιστρέψω. Και από παιδί ακολουθούσα τα καλοκαίρια τους γονείς μου, συνεχίστηκε και με τη δική μου διαδρομή. Αυτό το “στο δρόμο” όσο και αν με αγχώνει στην αρχή, μόλις μπω ξεχνιέμαι και το απολαμβάνω. Όταν ξεκινάς μια περιοδεία που δεν ξέρεις πόσο θα λείψεις, χρειάζεται μια οργάνωση. Ξεκινάς να μπαίνεις σε μια διαδικασία συγκέντρωσης και σε κάνει να βγεις να επικοινωνήσεις με τον κόσμο.

Το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έκανα κάτι ήταν στον κορονοϊό. Στην αρχή ήταν πολύ ωραία. Άλλο να επιλέξεις να κάνεις διακοπές και άλλο να σε βρει αυτό το κακό. Επειδή ήμουν πολύ οργανωτική δεν είχα εκκρεμότητες. Τώρα ξεκινάμε την περιοδεία μέσα Ιουνίου, ο Ιούλιος είναι πιο δύσκολος. Θα είμαι πολλές μέρες στον δρόμο.

eleonora-zouganeli.jpg

Ό,τι δυσκολία έχεις αντιμετωπίσει, μόλις ανέβεις στην σκηνή σβήνουν όλα. Είναι το δώρο μου και το χαπάκι μου οι συναυλίες. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι 100% απορροφημένη με την εργασία μου. Έχω μεγάλο πρόβλημα σκέψης, δεν μένω δευτερόλεπτο χωρίς να σκεφτώ. Κάνω αγώνα για να κατεβάσω την σκέψη μου.

Δεν το εισπράττω σαν βάσανο αλλά είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου που το έχω αποδεχτώ. Η παρατηρητικότητα που έχω με έχει βοηθήσει σε πολλά επίπεδα και οφείλεται στον τρόπο που επεξεργάζεται το σύστημα. Υπάρχουν στιγμές που κουράζομαι. Μακάρι να αντιλαμβανόμουν κάποια πράγματα πιο αργά.

Με έχει βοηθήσει σε μια πιο ουσιαστική ματιά σε αρκετά πράγματα. Έχω αρχίσει να αναγνωρίζω τους ανθρώπους. Μου αρέσει η σύνθεση που έχει η ζωή. Αισθάνομαι πολύ τους ανθρώπους αλλά μου αρέσει να μπω στη διαδικασία να τον γνωρίσω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved