Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»
Showbiz

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το απόγευμα της Δευτέρας (12-06) σε μια εξ βαθέων εξομολόγηση για τη ζωή της.

Με το πιο λαμπερό της χαμόγελο, απόλυτα ευτυχισμένη, όπως εξομολογήθηκε και έτοιμη για τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδεία η σπουδαία ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα!

zouganeli-(2).jpg

«Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και στους άλλους με όλα τα συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το νόημα της ζωής…

Μέσα από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο», απάντησε σχετικά με την αλλαγή στην προσωπική της ζωή ενώ τόνισε πως όσο μεγαλώνει γεμίζει εμπειρίες αποκαλύπτοντας μάλιστα πως αυτή την περίοδο είναι ευτυχισμένη.

«Έχουν βάρος τα ονόματα των γονιών μου. Αυτό που λένε ότι μπορεί να σου ανοίγουν πόρτες, δεν ανοίγουν πάντα. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις τον δρόμο σου και να σε εκτιμούν ή να μην σε εκτιμούν για τον δικό σου τρόπο.

Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Να εξομολογηθώ ότι θα ήμουν στον εαυτό μου πολύ αυστηρή. Αυτό που με βοήθησε να μαλακώσω είναι ότι ήμουν αυστηρή και με τους άλλους. Όταν έβλεπα ότι η σκληρότητά μου ότι κάποιους τους αποσυντονίζει, δεν μου άρεσε. Είδα αλλιώς τα πράγματα και είδα να μαλακώνω και τα δικά μου», είπε σε άλλο σημείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved