Άννα Φλωρινιώτη: Το ανατριχιαστικό σκηνικό που έζησε μετά την κηδεία του πατέρα της: «Παγώσαμε»
Showbiz

Άννα Φλωρινιώτη: Το ανατριχιαστικό σκηνικό που έζησε μετά την κηδεία του πατέρα της: «Παγώσαμε»

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Αννούλα Φλωρινιώτη μετά την απώλεια του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη.

Η Άννα είχε μία πολύ τρυφερή σχέση με τον πατέρα της καθώς εκείνος υπήρξε το πρότυπό της. Καλεσμένη στην εκπομπή T-live η Άννα περιέγραψε ένα ανατριχιαστικό σκηνικό που έζησε λίγες ώρες μετά την κηδεία του πατέρα της.

anna-florinioti.jpg

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό και δεν είχα αντοχή να βγω πουθενά, αλλά είπα ότι αυτή τη φορά θα κάνω ό,τι θα έκανε ο πατέρας μου. Τα πάντα, θα ντύνομαι, θα στολίζομαι και θα κάνω ό,τι του αρέσει. Ξέρω ότι με βλέπει. Είναι δίπλα μου. Εχθές τον ένιωσα κιόλας, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και γυρνάω και λέω “ποιος είναι;”. Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν ήμουν καλά και του είπα να πάμε για ένα ποτό. Όπως καθόμασταν και γυρνάμε και οι δύο σαν να μας έσπρωξε κάποιος. Αναρωτηθήκαμε αν ήταν σερβιτόρος, αλλά τελικά δεν ήταν. Παγώσαμε. Ήταν σαν ένα άσπρο πράγμα να μας έκανε έτσι… Συγχρόνως. Το είδε και ο φίλος μου. Κι άντε εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;», περιέγραψε εμφανώς συγκινημένη.

Ο αξέχαστος καλλιτέχνης είχε εισαχθεί δέκα μέρες πριν στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα όμως τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε μέχρι που έπαθε ανακοπή. Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν πολύ κρίσιμες για την υγεία του και οι γιατροί ενημέρωναν συνεχώς τους δικούς του ανθρώπους, δίνοντάς τους ελάχιστες ελπίδες για να επιβιώσει.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη δεν είχε φύγει στιγμή από το πλευρό του, ελπίζοντας σε ένα θαύμα, όπως βέβαια και τα άλλα δύο του παιδιά και η γυναίκα του που στάθηκαν βράχοι δίπλα του, κάνοντας τις προσευχές τους ώστε ο Γιάννης Φλωρινιώτης να βγει νικητής από αυτή την τόσο μεγάλη δοκιμασία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved