Λάουρα Νάργιες: Το body update της είναι ονειρικό! Η φωτό με το κολάν από το γυμναστήριο
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Το body update της είναι ονειρικό! Η φωτό με το κολάν από το γυμναστήριο

Μαμά έγινε πριν από περίπου εννέα μήνες η Λάουρα Νάργιες και ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Η Λάουρα Νάργιες είναι πλέον μια περήφανη μανούλα, με το γιο της να είναι η απόλυτη προτεραιότητά της σε οτιδήποτε και να κάνει.

Λίγους μήνες μετά τον τοκετό, η πανέμορφη παρουσιάστρια προσπαθεί να επαναφέρει το σώμα της στην κατάσταση που ήταν πριν ακόμα μείνει έγκυος στον μπέμπη της.

nargies-(3).jpg

Όπως κατά καιρούς μας έχει αποκάλυψε μέσα από το Instagram της προσπαθεί τόσο με διατροφή όσο και με συνεχόμενες προπονήσεις στο γυμναστήριο, να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης. Και δείχνει να τα καταφέρνει μιας που στη νέα της φωτό από το γυμναστήριο η διαφορά φάνηκε!

Δες τη νέα της φωτό στη gallery

Ο Σαντικάι τζούνιορ έχει φέρει στη Λάουρα και στον Χρήστο μια γλυκιά ισορροπία και όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικά τρυφερούς γονείς. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, αν και οι δυο τους είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχουν αποφασίσει του χρόνου να κάνουν τον θρησκευτικό γάμο τους μαζί με τη βάφτιση του μικρού. Και το όνομα αυτού; Αλέξανδρος όπως είχαν αποφασίσει από την πρώτη στιγμή που έμαθαν το φύλο του μωρού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved