Κάνε το όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι θα χωρέσουν τα πάντα μέσα στο σακ βουαγιάζ του ΣΚ σου!
Showbiz

Κάνε το όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι θα χωρέσουν τα πάντα μέσα στο σακ βουαγιάζ του ΣΚ σου!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Καθημερινά παραδίδει μαθήματα στιλ, τόσο μέσα από το Happy Day, όσο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο είναι πάρα πολύ ενεργή και πάρα πολύ δημοφιλής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, χωρίς να το θέλει, μας δείχνει έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να χωρέσουμε τα πάντα μέσα σε ένα σακ βουαγιάζ, εάν θέλουμε να πάμε κάπου το Σαββατοκύριακο, και να μας μη μας λείψει τίποτα.

stam_tsimtsili_349567216_720082509874000_8892995442963916561_n.jpg

Η όμορφη παρουσιάστρια επιλέγει να φοράει sets που συνήθως αποτελούνται από παντελόνα και top, φούστα και top ή ακόμα και σορτσάκι με τοπ.

Μιας και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και τα χοντρά ρούχα και παλτό έχουν ήδη ανέβει στο πάνω μέρος της ντουλάπας, αν ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Σταματίνας και βάλουμε στην γκαρνταρόμπα μας τα συγκεκριμένα κομμάτια, απλά θα σωθούμε.

Τα υφάσματα είναι αέρινα και λεπτά ενώ δεν θα χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας 800 μπλουζάκια για να βρούμε τους συνδυασμούς. Με μερικά τέτοια σετ, ένα νεσεσέρ με τα απαραίτητα και το μαγιό μας, είμαστε έτοιμες να φύγουμε για Σαββατοκύριακο.

Πάρε μια γεύση από τα ρούχα που φοράει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved