Σοκ. Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός, Τριτ Γουίλιαμς
Showbiz

Σοκ. Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός, Τριτ Γουίλιαμς

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Τριτ Γουίλιαμς.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε γίνει γνωστός για τους ρόλους τους στη σειρά Everwood και την ταινία Hair, έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος οδηγός.

treat_williams_xr.jpg

Ο Τριτ Γουίλιαμς μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Τριτ Γουίλιαμς πέθανε σήμερα στο Ντόρσετ του Βερμόντ μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα. Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι. Ο Τριτ ήταν γεμάτος αγάπη για την οικογένειά του, για τη ζωή του. Είναι τόσο σοκαριστικό όλο αυτό αλλά να ξέρετε ότι ο Τριτ ήταν βαθιά αγαπητός και άξιος σεβασμού από την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν. Είμαστε κάτι παραπάνω από συντετριμμένοι και ζητάμε να σεβαστείτε τις στιγμές που περνάμε και το πένθος μας. Στους φίλους του λέμε να ξέρετε ότι ο Τριτ σας εκτιμούσε όλους και συνεχίστε να τον έχετε στις καρδιές και τις προσευχές σας» ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του ηθοποιού.

treat1.jpg

Ποιος ήταν ο Τριτ Γουίλιαμς;

Ο Τριτ Γουίλιαμς είχε γεννηθεί το 1951 στο Κονέκτικατ και είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στον χώρο της υποκριτικής περίπου στα 20 του, αφού πρώτα αποφοίτησε από το κολλέγιο Franklin and Marshall.

Η καριέρα του εκτοξεύτηκε μετά την πρώτη του παρουσία σε ταινία, στο θρίλερ Deadly Hero το 1975 ενώ έναν χρόνο αργότερα συμμετείχε στο The Ritz και στο The Eagle Has Landed.

Το 1979 είχε υποδυθεί τον Τζορτζ Μπέργκερ στην ταινία Hair, η οποία ήταν βασισμένη σε μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, ρόλος για τον οποίο ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα. Δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε η δεύτερη υποψηφιότητά του για Χρυσή Σφαίρα για την ταινία Prince of The City.

Ο Τριτ Γουίλιαμς είχε υποδυθεί και τον γιατρό Άντριου Μπράουν στην σειρά Everwood και είχε τιμηθεί με δύο υποψηφιότητες στα βραβεία SAG.

Συνολικά στην καριέρα του ο Τριτ Γουίλιαμς είχε λάβει μέρος σε περισσότερες από 120 ταινίες, θεατρικά έργα και τηλεοπτικές παραγωγές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved