Βασίλης Κολοβός: Μιλά για τον ρόλο του στο «Ποιος Παπαδόπουλος;»
Showbiz

Βασίλης Κολοβός: Μιλά για τον ρόλο του στο «Ποιος Παπαδόπουλος;»

Ο Βασίλης Κολοβός υποδύεται τον παππού Θανάση στην τηλεοπτική σειρά Ποιος Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος, μιλά για όλα όσα αφορούν τη σειρά, σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

  • Πώς αισθάνεστε τώρα που η σειρά ετοιμάζεται να γράψει φινάλε;

Πάντα ένας χωρισμός έχει να κάνει με την καλή σχέση και τη συμβίωση που έχει προηγηθεί. Και εμείς, πράγματι, έχουμε μια καλή σχέση, όλοι οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί. Μια πίκρα τη νιώθουμε που δεν θα ξαναπάμε στο γύρισμα -παρά το γεγονός ότι όλοι θέλουμε να ξεκουραστούμε- γιατί την έχουμε αγαπήσει αυτήν τη σειρά.

  • Στις ιστορίες θίγονται και πολλά από τα θέματα που αντιμετωπίζουν πλέον οι οικογένειες...

Αυτό οφείλεται στους σεναριογράφους μας, Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή. Ο Βασίλης, τον οποίο γνωρίζω καλύτερα, είναι πολύ συνειδητοποιημένος και με σωστή κρίση και σκέψη, με κοινωνική αντίληψη προς μια προοδευτική κατεύθυνση. «Συλλαμβάνει» τα μηνύματα της εποχής, βλέπει, ακούει και προσπαθεί, στα μέτρα της τηλεόρασης, να βγάζει στην επιφάνεια προβλήματα ή πλευρές που δεν φωτίζονται ακριβώς ή που σε μερικές περιπτώσεις τα αποκρύπτουν οι ίδιοι οι άνθρωποι γιατί δεν έχουν το θάρρος να τα αντιμετωπίσουν. Εδώ βάζει λίγο το... μαχαίρι και ξύνει τις πληγές και αυτό είναι πολύ θετικό.

KOLOVOS.JPG
  • Πώς είδατε τον Θανάση, τον παππού τον οποίο υποδύεστε; Ήταν αρκετά τρελός για τα μέτρα σας ή θα μπορούσατε και εσείς να συμπεριφερθείτε ανάλογα σε κάποιες περιπτώσεις;

Εγώ έχω ένα κοινό σημείο με τον Θανάση, ότι έχουμε μια συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση και ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και ανάλυσης των κοινωνικών φαινομένων. Με το σκηνοθέτη μας, Βασίλη Μυριανθόπουλο, κουβεντιάσαμε και καταλήξαμε.

Ένας τέτοιος είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να φτάσει στη γραφικότητα, στη γελοιότητα, να καταλήξει ως μια καρικατούρα ενός ξεμωραμένου γέρου, ερωτύλου, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας σώφρων και φιλοσοφημένος άνθρωπος. Έπρεπε να κινηθώ υποκριτικά ανάμεσα σε αυτά τα δύο και να κρατήσω μια ισορροπία, τόσο σε σχέση με την αγαπημένη μου Βιβή όσο και με τα παιδιά και τους γονείς, οι οποίοι, όπως λέω ως Θανάσης, είναι τέσσερις τρελάρες! Τα λυπάμαι τα εγγόνια μου γι’ αυτό δεν φεύγω, είπε ο Βασίλης Κολοβός στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved