Δημήτρης Αποστόλου: «Μου στοίχισε ο θάνατος του Σεργιανόπουλου, δεν πρόλαβα να του πω πράγματα»
Showbiz

Δημήτρης Αποστόλου: «Μου στοίχισε ο θάνατος του Σεργιανόπουλου, δεν πρόλαβα να του πω πράγματα»

Ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Έχω κάνει τα πάντα για ένα έρωτα και όλα λάθος. Για έρωτα έπαθα υστερική τύφλωση για ένα μήνα, δεν έβλεπα τίποτα. Μου πάει το δράμα, αλλά δεν είμαι drama queen. Όποιος κάνει κωμωδία είναι βαθιά καταθληπτικός.

1675215895868-945640100-rigas-apostolou.jpg

Η σχέση μας με τον Αλέξανδρο είναι πολύ καλή σήμερα. Δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσουμε ποτέ το κόψιμο της σειράς “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”. Ήταν ένα τραύμα που το είχαμε για χρόνια. Και το χειρότερο είναι ότι δεν ήταν δικό μας φταίξιμο το κόψιμο της σειράς.

«Ο Αλέξανδρος δεν πίστευε στο εύρημα να μιλάει η Μαρούσκα ρώσικα, η Ντένη ελληνικά και να συνεννοούνται. Το δοκίμασε στο γύρισμα, γέλασαν όλοι και έμεινε. Πήγαινα πολύ σπάνια στα γυρίσματα, γιατί δεν ήθελα να απογοητευτώ. Η μεγάλη διαφορά με τον Αλέξανδρο είναι ότι εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα νούμερα τηλεθέασης. Τον Αλέξανδρο τον καίνε, τον επηρεάζουν.

sergianopoulos-1.jpg

Αναφερόμενος στον Νίκο Σεργιανόπουλο είπε: «O Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένα σπουδαίο κεφάλαιο για τη ζωή πολλών ανθρώπων. Μου στοίχισε ο θάνατός του, δεν πρόλαβα να του πω κάποια πράγματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved