Γωγώ Μπρέμπου: Μιλά για τον "Παράδεισο των Κυριών" και αποκαλύπτει τι θα κάνει το καλοκαίρι!
Showbiz

Γωγώ Μπρέμπου: Μιλά για τον "Παράδεισο των Κυριών" και αποκαλύπτει τι θα κάνει το καλοκαίρι!

Ο Παράδεισος των κυριών: Η επιστροφή της στην τηλεόραση την έφερε αντιμέτωπη με ένα ρόλο που την ενδιαφέρει πολύ γιατί εκπροσωπεί τις γυναίκες που καταπιέζουν τα συναισθήματά τους και μένουν δέσμιες σε σχέσεις που δεν τις ικανοποιούν.

Όμως, η Όλγα έχει ήδη κάνει την επανάστασή της απέναντι στον Αποστόλη και προβλέπεται στη δεύτερη σεζόν να γίνει ακόμα πιο δυναμική απέναντι του. Η Γωγώ Μπρέμπου μιλά για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

  • Θα φτάσει στο διαζύγιο; Θα το τολμήσει;

Αυτό προετοιμάζει η ηρωίδα μου εδώ και πολύ καιρό, απλώς τότε τα διαζύγια έβγαιναν πολύ δύσκολα και, από την άλλη, ο Αποστόλης της βάζει συνέχεια εμπόδια. Πιστεύω όμως ότι η φυσιολογική εξέλιξη της ιστορίας είναι αυτή.

  • Με το γιο της, τον Πάρη, τι θα κάνει;

Ο Πάρης πηγαίνει πολύ καλύτερα από θέμα ψυχολογίας, βελτιώνεται. Και η Όλγα προσπαθεί να κερδίσει πίσω την περιουσία της όχι για την ίδια -γιατί παρότι είναι πλούσια, δεν ταυτίζεται με τα χρήματά της-, αλλά για να προστατευτεί το παιδί της. Να έχει κάτι για να αρχίσει τη ζωή του.

mprempou.jpg
  • Πώς βλέπει τον αρραβώνα του με τη Γεωργία;

Με πολύ θετικό τρόπο. Γιατί είναι πολύς καιρός που ο Πάρης έχει επιμείνει στην εμμονή του με την Αμαλία, και αυτή η σχέση είναι μια ένδειξη υγείας, ότι μπορεί πλέον να συνδεθεί με ένα άλλο άτομο.

  • Η Όλγα έχει ενοχές για το ότι δεν είδε γρήγορα τα προβλήματα του γιου της;

Φυσικά και έχει, αλλά νομίζω -και δεν το λέω ως δικαιολογία- πως όταν μια γυναίκα ζει με έναν τόσο βίαιο λεκτικά άνθρωπο, που δεν είναι εκεί επειδή το θέλει ή επειδή αγαπά αλλά για το συμφέρον του, πολλές φορές συναισθηματικά και ψυχολογικά απορροφάται τόσο πολύ που ξεχνά να ορθώσει ανάστημα και συχνά κάνει ότι δεν βλέπει. Αλλά όταν ξυπνά η Όλγα, ξυπνά για τα καλά.

  • Τι ακολουθεί το καλοκαίρι;

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, θα ανεβάσουμε στη Μικρή Επίδαυρο στις 4 και 5 Αυγούστου το έργο που έχει γράψει ο Χρήστος Χωμενίδης και σκηνοθετεί ο Τάκης Τζαμαργιάς. Εντάσσεται στον κύκλο όπου σύγχρονοι λογοτέχνες, με αφορμή μια αρχαία τραγωδία ή κωμωδία, φτιάχνουν ένα καινούργιο έργο. Το συγκεκριμένο είναι βασισμένο στον «Ίωνα» του Ευριπίδη και ο τίτλος είναι «Γίνεται δέντρο το πουλί;». Είμαι μαζί με τους Γεράσιμο Γεννατά, Λένα Δροσάκη, Ευγενία Δημητροπούλου και Στέλιο Ιακωβίδη, ενώ στο ρόλο του Ίωνα είναι ο Δημήτρης Φουρλής, είπε η Γωγώ Μπρέμπου στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved