Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πονάω ακόμα γιατί πέρασα δύσκολα με τον κορονοϊό, είμαι καταπονημένος»
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πονάω ακόμα γιατί πέρασα δύσκολα με τον κορονοϊό, είμαι καταπονημένος»

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» ο οποίος πέρασε για δεύτερη φορά κορονοϊό αλλά το ξεπέρασε και επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο παρουσιαστής ανέφερε πως είναι αρκετά καταπονημένος μετά τη νόσηση, ενώ αποκάλυψε πότε θα τελειώσουν τα γυρίσματα για το The 2Night Show.

«Πονάω, πονάω ακόμα γιατί πέρασα δύσκολα. Την ώρα που έστειλα αυτό το ηχητικό στο ραδιόφωνο δεν ήμουνα χάλια, απλά το έκανα να φαίνεται έτσι. Περαστικά σε όλους γιατί έχω μάθει ότι έχει πάλι έξαρση ο κορονοϊός και γενικότερα και ο καιρός είναι παράξενος, έχει ιώσεις, οπότε θέλει λίγο προσοχή», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

grigoris-arnaoutoglou.webp

Και συνέχισε: «Τέλος του μηνός θα τελειώσουν τα γυρίσματα λογικά, δεν έχω ασχοληθώ με περισσότερο πράγματα, έχω στο μυαλό μου να ξεκουραστώ, γιατί είμαι και καταπονημένος μετά τον κορονοϊό».

«Δόξα τω Θεό είμαι καλά, πέρασα για 5 ημέρες δεύτερη φορά κορονοϊό, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκα τις πρώτες μέρες αλλά εντάξει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη είναι το λιγότερο. Δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλύτερα. Η πρώτη φορά ήταν πιο δύσκολη», είπε χθες στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved