Γαία Μερκούρη: Το καλλίγραμμο κορμί της και οι νέες φωτό από την Άνδρο με τον Άγγελο Λάτσιο
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Το καλλίγραμμο κορμί της και οι νέες φωτό από την Άνδρο με τον Άγγελο Λάτσιο

Στην Άνδρο πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Γαία Μερκούρη με τον Άγγελο Λάτσιο.

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και το ζευγάρι έχει ήδη αρχίσει τις εξορμήσεις του με συχνές στάσεις φυσικά το νησί που αγαπούν και οι δυο ενώ όπως έχει ήδη γραφτεί οι δυο τους το περσινό καλοκαίρι εργάστηκαν στην ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη στο νησί.

merkouri-(12).jpg

«Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος», είχε αναφέρει η Έλενα Χριστοπούλου.

Στις νέες φωτογραφίες από τις μίνι διακοπές τους απολαύσαμε την σούπερ σιλουέτα της Γαίας, η οποία διαθέτει ένα υπέροχο κορμί και σε συνδυασμό με την ομορφιά της, τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Έχοντας πάρει τα χρώματα του Ολλανδού πατέρα της, του διάσημου κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχόιρντ, και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της μητέρας της έχει ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση και πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Δες τις φωτό

«Είμαι ερωτευμένη! Γενικά ως άνθρωπος είμαι ρομαντική και όταν έχω κάτι όμορφο στη ζωή μου το βλέπω ακόμη ομορφότερο απ΄ ότι είναι. Ακόμη και όταν είναι όλα μαύρα, εγώ βρίσκω το θετικό, το καλό, το όμορφο. Και μου αρέσει που είμαι έτσι, γιατί γενικά δεν είμαστε love generation. Υπάρχει πολύ μίσος εκεί έξω, διαμάχες, διχασμός, πόλεμος. Ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το σημαντικότερο, το πιο όμορφο πράγμα της ζωής», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved