Κωνσταντίνα: «Αν δεν τον βρούμε σε ομαδικό τάφο, να τον κηδέψουμε με τις τιμές που του αξίζει….»
Showbiz

Κωνσταντίνα: «Αν δεν τον βρούμε σε ομαδικό τάφο, να τον κηδέψουμε με τις τιμές που του αξίζει….»

Στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή της αλλά και τον αγνοούμενο πατέρα της αναφέρθηκε η Κωνσταντίνα από τον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο πατέρας της τραγουδίστριας χάθηκε στον πόλεμο της Κύπρου και από τοτε θεωρείται αγνοούμενος, παρότι η οικογένειά του έχει δώσει δείγμα DNA με την ελπίδα να βρεθεί.

«Μου έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Δυσκολίες μεγάλες! Όλοι οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη φωνή τους. Το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο επηρέασε πολύ την φωνή μου. Έμπαινα σε χώρους που είχαν σχέση με αυτό το θέμα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Αυτό που μου είχε μείνει είναι ότι η φωνή μου ήταν πιο κάτω. Ήταν ψυχολογικό! Τα πάντα χτυπάει το ψυχολογικό. Οπότε για όλα υπάρχει ο τρόπος. Καλύτερα να αναφερθούμε στο πρώτο χτύπημα στην Κύπρο με τον πόλεμο και τον πατέρα μου που είναι αγνοούμενος.

1675185746677-35492142-konstantina-2.jpg

Επειδή αναφέρομαι στις συνεντεύξεις για τον πατέρα μου και το θέμα της Κύπρου θεωρούν ότι μένω εκεί. Δεν το έχω ξεπεράσει. Αν δεν τον βρούμε σε έναν ομαδικό τάφο, να τον κηδέψουμε με τις τιμές που του αξίζει, δεν πρόκειται να κλείσει αυτή η πληγή. Έχουμε δώσει εδώ και χρόνια DNA. Έχουν βρεθεί πολλοί και ελπίζουμε και εμείς!

Πιστεύω ότι η δικαίωση είναι να λυθεί το θέμα της Κύπρου και το βλέπω δύσκολο. Να πάμε και στα μέρη τα δικά μας! Όταν φύγει και η δική μου γενιά κανείς δεν θα γνωρίζει ότι τα μέρη αυτά είναι δικά μας. Πήγα μια φορά στα Κατεχόμενα και ήταν απογοητευτικό. Πήγα να δω το χωριό μου, θυμόμουν πολλά και ήταν απογοητευτικό αυτό που είδα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved