Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Του το είπαμε εκτός αέρα. Έφυγε, δεν άντεξε»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Του το είπαμε εκτός αέρα. Έφυγε, δεν άντεξε»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και θυμήθηκε ευτράπελα που συνέβησαν στην εκπομπή που παρουσίαζε πριν κάποια χρόνια.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πώς το δυσκολότερο περιστατικό που έπρεπε να διαχειριστεί όσο έκανε την εκπομπή ήταν ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, για τον οποίο έμαθε στον αέρα.

pantelis-pantelidis-tag.jpg

«Όσοι έρχονταν μας έλεγαν ότι περνούσαν ωραία. Ακόμα και στο κομμάτι των συνεντεύξεων που εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Το έβλεπα σαν μια κανονική ρεαλιστική κουβέντα. Με ενδιέφερε να ακούσω αυτά που λένε. Μου έχει τύχει να δίνω συνεντεύξεις και ο δημοσιογράφος να κοιτάει το κινητό του, να φεύγει. Προσπαθούσα να φέρω τα πράγματα που ο άλλος να νιώσει άνετα και άμα θέλει να πει δύο πράγματα παραπάνω.

ntoreta.jpg

Είχαν γίνει διάφορα ευτράπελα και αστεία τότε. Έχω φάει την πιο επική τούμπα με το πατίνι και πώς δεν είχα ανοίξει το κεφάλι μου στα αλήθεια. Είχαμε το δύσκολο με το τροχαίο του Παντελή και δεν ξέραμε τι και πώς να κάνουμε. Είχαμε έναν Κώστα Μαρτάκη που ήταν μαζί την προηγούμενη και έκαναν πρόβες. Είχαμε συνδεθεί και όταν μπορούσαμε πια να ανακοινώσουμε. Το ξέραμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και λίγο πιο πριν. Στον Μαρτάκη το είπα εκτός αέρα και όταν πια μπορούσαμε το είπαμε στον αέρα. Είχε φύγει το παιδί, δεν άντεξε.

Και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το κλείσιμο της εκπομπής γιατί συνέβη όλο αυτό με το Mega».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved