Αναστάτωση στα social media - «Πέθαναν» τη Νάνα Μούσχουρη!
Showbiz

Αναστάτωση στα social media - «Πέθαναν» τη Νάνα Μούσχουρη!

Πανικός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με τους χρήστες του διαδικτύου να ψάχνουν να βρουν εάν η είδηση ότι η Νάνα Μούσχουρη ζει ή πέθανε.

Η συγκεκριμένη μακάβρια είδηση ανέβηκε σε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος μάλιστα έφερε το όνομα ενός ανθρώπου της πολιτικής σκηνής.

Πιο συγκεκριμένα, η είδηση ανέβηκε στο ψεύτικο προφίλ του υπηρεσιακού Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Κουμεντάκη.

Λίγη ώρα μετά, στο προφίλ αυτό γράφτηκε: «Αυτός ο λογαριασμός είναι μια φάρσα που δημιουργήθηκε από τον Ιταλό δημοσιογράφο Tommasso Debenedetti».

mousxouri-(3).jpg

Όπως ήταν φυσικό, οι fans της Νάνας Μούσχουρη αλλά και άλλοι απλοί άνθρωποι, έσπευσαν αμέσως να τον κατακεραυνώσουν με τα σχόλιά τους.

Να θυμίσουμε πως η Νάνα Μούσχουρη γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1934 στα Χανιά. Η οικογένεια της Μούσχουρη ζούσε στα Χανιά, όπου ο πατέρας της, Κωνσταντίνος, εργαζόταν ως μηχανικός προβολής ταινιών σε έναν τοπικό κινηματογράφο. Η μητέρα της, Αλίκη Κατσαρού, γεννήθηκε στο Κέντρωμα των Σινιών της Κέρκυρας και εργαζόταν επίσης στον ίδιο κινηματογράφο ως ταξιθέτρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved