Showbiz

Αναστάτωση στα social media - «Πέθαναν» τη Νάνα Μούσχουρη!

Πανικός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με τους χρήστες του διαδικτύου να ψάχνουν να βρουν εάν η είδηση ότι η Νάνα Μούσχουρη ζει ή πέθανε.

Η συγκεκριμένη μακάβρια είδηση ανέβηκε σε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος μάλιστα έφερε το όνομα ενός ανθρώπου της πολιτικής σκηνής.

Πιο συγκεκριμένα, η είδηση ανέβηκε στο ψεύτικο προφίλ του υπηρεσιακού Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Κουμεντάκη.

Λίγη ώρα μετά, στο προφίλ αυτό γράφτηκε: «Αυτός ο λογαριασμός είναι μια φάρσα που δημιουργήθηκε από τον Ιταλό δημοσιογράφο Tommasso Debenedetti».

Όπως ήταν φυσικό, οι fans της Νάνας Μούσχουρη αλλά και άλλοι απλοί άνθρωποι, έσπευσαν αμέσως να τον κατακεραυνώσουν με τα σχόλιά τους.

Να θυμίσουμε πως η Νάνα Μούσχουρη γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1934 στα Χανιά. Η οικογένεια της Μούσχουρη ζούσε στα Χανιά, όπου ο πατέρας της, Κωνσταντίνος, εργαζόταν ως μηχανικός προβολής ταινιών σε έναν τοπικό κινηματογράφο. Η μητέρα της, Αλίκη Κατσαρού, γεννήθηκε στο Κέντρωμα των Σινιών της Κέρκυρας και εργαζόταν επίσης στον ίδιο κινηματογράφο ως ταξιθέτρια.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved