MAD VMA: Οι περσινές σκηνές που θέλουμε να ξεχάσουμε και η απουσία των Snik και Light φέτος
Showbiz

MAD VMA: Οι περσινές σκηνές που θέλουμε να ξεχάσουμε και η απουσία των Snik και Light φέτος

MAD VMA: Μία ανάσα από τα φετινά βραβεία Mad και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους έρχονται στο μυαλό τα όσα είχαν συμβεί πέρυσι, εκείνες οι εικόνες ντροπής που κάλυψαν τα ευχάριστα και έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες μας.

Ήταν τότε, που ενώ όλοι ήταν χαρούμενοι και περίμεναν να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και να δουν τα απίθανα acts, ξαφνικά δημιουργήθηκε ένας τεράστιος καβγάς ακριβώς κάτω από τη σκηνή, στις θέσεις των επισήμων και όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι και αναστατωμένοι και όσοι βρίσκονταν στην κερκίδες βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους το πρωτοφανές περιστατικό. Το σόου διακόπηκε για αρκετά λεπτά ενώ όσοι ήταν εκεί, είδαν ανθρώπους της παραγωγής να βγάζουν εκτός του γηπέδου τους τράπερς Snik και Light.

Οι δυο τους είχαν κόντρα από πριν και αποφάσισαν να ξαναρχίσουν τον μεταξύ τους «πόλεμο» ενώπιον του κοινού των Mad Awards, την ώρα που η Τάμτα και η ομάδα της παρουσίαζαν το act τους.

Ο Light μάλιστα τόνισε τότε ότι είχε προειδοποιήσει την παραγωγή να μην τον βάλουν να καθίσει κοντά στον SNIK καθώς ήταν σίγουρος ότι θα γινόταν φασαρία. Δεν τον άκουσαν και αυτά ήταν τα αποτελέσματα. Παρόλο που ζήτησαν συγνώμη, δεν ήταν αρκετή.

Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, το σόου ξανάρχισε και όλοι έκατσαν και πάλι στις θέσεις τους. Την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, ξέσπασε νέος μεγαλύτερος καβγάς και μάλιστα χρειάστηκε η τραγουδίστρια να φυγαδευτεί τρέχοντας ξυπόλητη.

Ο Θέμης Γεωργαντάς και αγαπημένοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή, προσπαθώντας να καθησυχάσουν το κοινό και επισημαίνοντας πως η βία δεν έχει χώρο ούτε σε αυτά τα βραβεία ούτε και γενικότερα, και αφού οι δύο τράπερς αποχώρησαν, συνεχίστηκε η βραδιά. Χωρίς όμως την ίδια όρεξη και λαχτάρα με πριν.

Φέτος λοιπόν, το MAD, θέλοντας να μην προβάλλει τραγούδια που προάγουν τη βία, αποφάσισε οι δύο τράπερς να μη συμμετέχουν στον θεσμό και έτσι δεν θα τους δούμε ούτε επί σκηνής αλλά ούτε και στις θέσεις του κοινού σαν απλούς θεατές!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved