Μαριάννα Τουμασάτου: «Άφηναν σημειώματα στριμωγμένα σε καθρέπτες. Δεν ένιωθα ασφαλής»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Άφηναν σημειώματα στριμωγμένα σε καθρέπτες. Δεν ένιωθα ασφαλής»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι της τηλεόρασης όσο και στη σειρά «Βέρα στο δεξί». Αποκάλυψε πώς της έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση αλλά γνωρίζει πώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, οπότε και το έχει αρνηθεί.

«Ήταν μια υπέροχη στιγμή “Οι Παπαδόπουλοι”. Δεν ξέρω αν θα είμαι στο “Τμήμα Ηθών”. Δεν μου ήρθε πρόταση, φαντάζομαι ότι θα έρθουν νέα παιδιά. Γκεστ δεν μπορώ να κάνω εγώ. Θεωρώ ότι όταν κάνει ολοκληρώνεται, πρέπει τα πράγματα να μένουν στην ολοκλήρωσή τους.

toumasatoy.jpg

Αν ήταν κάτι τόσο τρυφερό και συγκινητικό όπως αυτό, ναι, αλλά δεν είμαι ικανή να κάνω παρουσιάσεις άλλου είδους. Μου είχε προταθεί μεσημεριανό Σαββατοκύριακου αλλά είμαι καλή, το ήξερα ότι δεν είμαι καλή. Μου είχαν κάνει πρόταση για το Dancing With The Stars και τους είπα “δεν μπορώ να χορέψω. Έχω δύο δεξιά πόδια”.

Είμαι βόδι στις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Τώρα λίγο καλύτερα αλλά έχω υπάρξει μεγάλο κορόιδο».

toumas-560x560.jpg

«Θυμάμαι ότι μου άφηναν σημειώματα στο αυτοκίνητο και ήταν αγριευτικό. Ήταν στριμωγμένα σε καθρέπτες και έλεγες κάποιος με παρακολουθεί. Ήταν αγριευτικό, δεν ένιωθα ασφαλής και ήθελα πάντα κάποιον δίπλα μου να πηγαίνω στο αυτοκίνητο.

Η κόρη μου δεν έχει social media. Το Instagram είναι ανεξέλεγκτο, ένας εφιάλτης και είναι σε μία ηλικία που δεν μπορεί να αναγνωρίσει πολλά πράγματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved